Nicole Scherzinger nu exclude o reuniune Pussycat Dolls

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Nicole Scherzinger a dezvăluit că nu exclude o reuniune a trupei Pussycat Dolls.

Cântăreața, compozitoarea și dansatoarea a mărturisit că este deschisă la ideea de a se reuni în viitor cu fostele sale colege de trupă: Melody Thornton, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta și Kimberly Wyatt.

Trupa s-a despărțit în 2010, după 15 ani de activitate, și s-a zvonit că au existat conflicte între membrii în ultimii ani.

Cu toate acestea, Nicole Scherzinger, în vârstă de 46 de ani, a infirmat aceste zvonuri, declarând pentru MailOnline că nu a exclus o reuniune a trupei Pussycat Dolls.

"Îmi iubesc păpușile. Iubesc Pussycat Dolls. Așa că, întotdeauna spun că nu trebuie să spui niciodată," a declarat ea. "Sunt, evident, într-un loc diferit în viața mea acum, dar nu știi niciodată ce ne rezervă viitorul."

Interpreta hit-ului "Don't Cha" a adăugat că este încă în contact cu foștii săi colegi de trupă.

"Suntem încă în contact. Sunt foarte fericită pentru fete," a spus ea. "Le urmăresc pe Instagram și îmi place să văd că toată lumea prosperă și arată bine în timp ce o fac!"

Pussycat Dolls urmau să pornească într-un turneu de reunire în Marea Britanie și Irlanda în 2020, dar au fost forțate să anuleze spectacolele din cauza pandemiei de Covid-19.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel