Nicolas Cage e de părere că actorii trebuie să știe să folosească o armă. ”Face parte din fișa postului”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Nicolas Cage / flickr, Kirk W
Foto: Nicolas Cage / flickr, Kirk W

Întrebat dacă armele de foc ar trebui interzise în platourile de filmare, Cage a spus că acestea fac „parte din fișa postului”.

Discutând pe marginea subiectului uciderii pe platoul de filmare a directorul de film Halyna Hutchins, Nicolas Cage a spus că actorii au nevoie să știe cum se folosește o armă, deoarece acest lucru „ face parte din job-ul lor”.

Întrebat dacă armele ar trebui să fie interzise pe platourile de filmare, răspunsul lui Nicolas Cage a fost unul direct, actorul fiind de părere că ”starurile de cinema” trebuie să știe să utilizeze armele de foc, scrie TheGuardian.

”Trebuie să știi să lupți. Vei face scene de luptă. Trebuie să știi să conduci o motocicletă. Trebuie să știi cum să folosești un schimbător de viteze și să conduci mașini sport și trebuie să știi cum să folosești un pistol. Tu faci (scenele nr.r.) . Trebuie să vă faceți timp pentru a ști care este procedura. Acestea fac parte din fișa postului”, a spus actorul.

Cage a mai adăugat că scenele pot fi completate de acțiunea unui cascador. ”Cascadorul și vedeta de cinema sunt două meserii care coexistă. Fiecare cascador trebuie să fie un star de cinema, iar fiecare vedetă de cinema trebuie să fie un cascador.”

În octombrie 2021, Hutchins a murit, iar regizorul Joel Souza a fost rănit, pe platoul Rust, după ce mai multe gloanțe au fost trase de actorul Alec Baldwin, în timp ce acesta repeta pentru o scenă. Cercetările poliției cu privire la incident sunt în desfășurare.

”Alec Baldwin a jucat ruleta ruseacă” cu Halyna Hutchins. A tras, deși nu era scris în scenariu

 

Nicolas Cage va fi tată pentru a treia oară

Nicolas Cage și soția sa, Riko Shibata așteaptă primul lor copil împreună, relatează revista People.

Nicolas Cage, 58 de ani, s-a căsătorit cu Riko Shibata, 27 de ani, în februarie 2021, în Las Vegas. 

Acesta este al treilea copil al lui Cage, ceilalți doi copii ai actorului, Kal-Elși Weston, având 16, respectiv 31 de ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel