”Alec Baldwin a jucat ruleta ruseacă” cu Halyna Hutchins. A tras, deși nu era scris în scenariu

Antonio Grigore | Dată: 18 noi 2021, 12:49 | Categorie: Lifestyle
Marţi, starul american a distribuit pe o reţea de socializare mesajul unei colege din echipa de producţie care contrazicea informaţiile referitoare la haosul şi atitudinea laxă în ceea ce priveşte siguranţa pe platoul de filmare. 
Marţi, starul american a distribuit pe o reţea de socializare mesajul unei colege din echipa de producţie care contrazicea informaţiile referitoare la haosul şi atitudinea laxă în ceea ce priveşte siguranţa pe platoul de filmare. 

Procesul numește peste 20 de inculpați asociați cu producția peliculei, inclusiv Baldwin, producătorii Rust și companiile de producție, armurierul Hannah Gutierrez Reed, prim-asistent regizor David Halls și alții.

Supervizorul scenariului Rust, Mamie Mitchell, prima persoană care a sunat la 911 după ce Halyna Hutchins a fost împușcată accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare, va intenta un proces împotriva lui Alec Baldwin și a altui producător, scrie Daily Mail, citat de DC News

Mitchell stătea aproape de directorul de fotografie, Halyna Hutchins, când glonțul de la arma lui Baldwin a rănit-o pe aceasta, iar avocatul ei, Gloria Allred, a intentat un proces care conține noi acuzații cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe ziua tragicului incident.

Mitchell, speriată de viitor

„Nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat pe platoul de filmare Rust în acea zi”, a spus ea. „Retrăiesc împușcăturile și sunetul armei din nou și din nou”, a spus aceasta. 

Mitchell a spus că a rămas deprimată și „speriată de viitor”.

„Această tragedie violentă mi-a luat bucuria vieții”, a adăugat ea.

Ea a spus că vrea să prevină astfel de incidente, pentru a nu se repeta, relatează DC News.

A jucat ruleta rusească

„Alec Baldwin în mod intenționat, fără motiv sau scuză justă, a armat și a tras cu arma încărcată, deși scena care urma să fie filmată nu a cerut armarea și acționarea armei de foc”, a spus Allred. 'Baldwin a ales să joace ruleta rusească cu o armă încărcată fără să o verifice el sau armurierul. Baldwin nu se poate ascunde în spatele directorului adjunct pentru a încerca să se scuze de faptul că nu a verificat el însuși pistolul”, continuă plângerea lui Mitchell.

Allred a susținut că pe platou a fost adusă muniție reală, că directorul adjunct i-a înmânat incorect arma lui Baldwin, iar Baldwin știa că arma nu ar fi trebuit să i se fi înmânat.

„Retrăiesc împușcăturile și sunetul exploziei de la armă din nou și din nou”, a spus Mitchell, în lacrimi amintindu-și amintirea incidentului.

Citește și: Se complică lucrurile: Plângere împotriva lui Alec Baldwin. Actorul ar vrea poliţişti pe platourile de filmare

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite