Nick Cannon își cere scuze în fața oamenilor! Ce anunț a făcut

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 05 feb 2022, 18:06 | Categorie: Știri
Nick Cannon își cere scuze în fața oamenilor! Ce anunț a făcut
Nick Cannon își cere scuze în fața oamenilor! Ce anunț a făcut

Nick Cannon și-a cerut scuze pentru "orice durere sau confuzie suplimentară" pe care ar fi putut să o provoace prin recentul anunț că așteaptă cel de-al optulea copil al său.

În episodul de luni al emisiunii sale de zi, Cannon a anunțat că el și modelul Bre Tiesi așteaptă împreună un băiețel.
Cannon a deplâns public pierderea celui mai mic copil al său, fiul Zen, pe care l-a împărțit cu modelul Alyssa Scott. Bebelușul a murit la vârsta de cinci luni, în urma unei lupte cu cancerul cerebral, în decembrie.

În emisiunea de joi, Cannon și-a cerut scuze și a spus că nu a reușit să "protejeze și să respecte intimitatea mamelor tuturor copiilor mei".

"M-am exprimat greșit și probabil că am intrat prea mult în detalii luni, exprimându-mi sentimentele", a spus el. "Și, probabil, s-a simțit ca și cum aș fi făcut niște comparații când am vorbit despre moartea fiului meu Zen și apoi am vorbit și despre noul copil pe care îl aștept."

"Nu a fost nevoie să fac asta, deoarece sunt două momente complet separate din viața mea și ambele merită respect", a mai spus el.

Primele indicii despre sexul bebelușului pe care îl așteaptă Rihanna

Cannon, în vârstă de 41 de ani, care anterior a fost căsătorit timp de șase ani cu Mariah Carey, și-a exprimat, de asemenea, dragostea pentru Zen și Scott.

"O iubesc, îl iubesc pe fiul meu Zen și îl voi iubi mereu", a spus Cannon. "Și îl voi iubi pe noul meu copil. Sunt o ființă umană responsabilă și îmi asum întreaga responsabilitate pentru tot ceea ce se întâmplă, așa că trebuie să spun că îmi cer sincer scuze tuturor celor implicați pentru orice durere sau confuzie suplimentară pe care am putut să o provoc".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience