Neymar răspunde cu sinceritate după ce și-a înșelat iubita însărcinată

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Social
Neymar răspunde cu sinceritate după ce și-a înșelat iubita însărcinată
Neymar răspunde cu sinceritate după ce și-a înșelat iubita însărcinată

Neymar a provocat controverse după ce s-a aflat că a înșelat-o pe iubita sa însărcinată. Potrivit presei locale din Brazilia, jucătorul de fotbal a avut o aventură cu o bloggeriță pe nume Fernanda Campos, în ciuda faptului că se află într-o relație cu Bruna Biancardi de mai mult de un an și urmează să devină tată.

Neymar și-a exprimat reacția în urma trădării aduse iubitei sale însărcinate. Într-un gest de a pune capăt acestei situații, atacantul echipei PSG a ales să se exprime prin intermediul rețelelor sociale, postând un mesaj emoționant adresat iubitei sale. Neymar a făcut acest gest deoarece povestea a devenit publică și s-a simțit responsabil să-și exprime regretul. În mesajul său, recunoaște că a greșit și își declară dragostea pentru partenera sa.

„Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu trebuia să-mi dau seama ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră. Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, pe teren şi în afara lui.

Greşelile mele din viaţa personală, le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai speciale persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să vorbesc public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice. Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică, dragostea noastră reciprocă ne va întări„, a scris Neymar.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel