Netflix oprește filmările la un film cu Will Smith după incidentul de la Oscar

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cariera actorului a fost compromisă?
Cariera actorului a fost compromisă?

Serviciul de streaming Netflix a întrerupt filmările la ”Fast and Loose”, cu Will Smith, după ce actorul l-a pălmuit pe Chris Rock, gazda premiilor Oscar, susține publicația The Hollywood Reporter.

Lungmetrajul spune povestea liderului unei grupări criminate care își pierde memoria după ce este atacat. Va afla că a trăit o viață dublă, atât ca geniu criminal, cât și ca agent CIA.

Publicația mai informează că regizorul David Litch a renunțat la film și a început să lucreze la o altă peliculă cinematografică, avându-l în rolul principal pe Ryan Gosling, pentru studiorile Universal, producția urmând să înceapă în august.

Încă nu se știe dacă Netflix va va renunțat atât la Will Smith, cât și la regizorul filmului, sau va renunța definitiv la proiect.

Pe 28 martie, Will Smith l-a lovit pe prezentatorul premiilor Oscar, comediantul Chris Rock, care a făcut o glumă despre coafura soției actorului, Jada Pinkett-Smith. Se știe că Jada Pinkett-Smith suferă de o boală autoimună, care se manifestă inclusiv prin căderea podoabei capitare.

După acest incident, Smith a demisionat din Academia de Arte și Științe Cinematografice din SUA. De asemenea, acesta și-a cerut scuze public lui The Rock și a spus că îi este rușine de acțiunile sale. Comediantul a refuzat să meargă la poliție.

Citește și Scandal în lumea cinematografiei. Will Smith, decizie de ultimă oră. ”Am inima zdrobită"

Pe de altă parte, palma pe care Will Smith i-a dat-o comediantului Chris Rock la gala premiilor Oscar de duminica trecută a făcut înconjurul lumii şi a devenit o afacere profitabilă pentru cei care vor să o exploateze imortalizând scena pe tricouri, ceşti, tatuaje şi chiar un joc video.

O scenă folosită, acum, în zeci de magazine virtuale, de la tricouri şi ceşti care recreează momentul prin ilustraţie desenată, sau cu poza de la momentul impactului. Unele desene sau poze au fost însoţite şi de cuvintele spuse de actor când a auzit gluma făcută de Chris Rock: "Ţine-ţi gura spurcată departe de numele soţiei mele".

Incidentul a fost imortalizat şi în salonul lui Oscar Aguilar, un maestru al tatuajului din New Jersey, care a imprimat scena pe piciorul unui client. O cerere similară a venit de la 8.000 de kilometri distanţă, din Italia, când lui Giovanni Bracciodieta i s-a cerut acelaşi tatuaj, cu obrazul roşu al lui Rock ieşit în evidenţă.

Internauţii au mers chiar mai departe creând un joc video numit "Slap Chris", în care jucătorul trebuie să se ajute de cursor pentru a forma mâna cu care Smith îl pălmuieşte pe Rock în timp ce este măsurată viteza mişcării.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel