Netflix: David Beckham și-a dus familia la premiera noului documentar despre viața sa

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
David Beckham respinge zvonurile privind reunirea Spice Girls: Nu se va întâmpla/Facebook
David Beckham respinge zvonurile privind reunirea Spice Girls: Nu se va întâmpla/Facebook

David Beckham a transformat premiera noului său documentar Netflix într-o afacere de familie, marți, când fostului fotbalist i s-au alăturat soția sa, creatoarea de modă designer de modă Victoria Beckham, și cei patru copii ai lor pe covorul roșu în Mayfair din Londra.

"Beckham" este o miniserie în patru părți care îl urmărește pe britanicul fotbalistului britanic, de la începuturi umile la unul dintre cei mai mari jucători de fotbal. recunoscuți jucători ai timpului său, atât pe teren, cât și în afara lui.

Filmul prezintă modul în care jucătorul, acum în vârstă de 48 de ani, a devenit un celebru sportiv celebru și s-a transformat într-o icoană globală, cu un simț mediatic deosebit, în urma contractelor de sponsorizare și a căsătoriei sale cu Victoria Adams.

"Am simțit că era ceea ce trebuia să fac și că era momentul potrivit, de fapt, și, de asemenea, am vrut să am ceva pentru familia mea care să se uite în urmă și să se bucure cu adevărat", a declarat Beckham pentru Reuters.

"Când mi-am început cariera în anii '90 în Manchester ... era o muzică extraordinară și scene extraordinare în jurul cărora să fii și Manchester United a fost una dintre cele mai de succes echipe din fotbal... Îți amintește de ceva care a fost foarte special și sper ca oamenii să se uite la asta și să se simtă speciali și să le amintească de amintiri frumoase".

Cu imagini inedite, documentarul aprofundează, de asemenea, controversele și dificultățile mult mediatizate din viața publică și personală a lui Beckham.

Întrebat despre atenția actuală asupra vedetei muzicale americane Taylor Swift atunci când apare la meciurile în care apare sportivul său de care se zvonește că este vedetă iubit, Travis Kelce de la Kansas City Chiefs, Beckham a spus: "Indiferent de ce face și cu oricine ar fi, atâta timp cât este fericită, asta este cel mai important lucru și același lucru se întâmplă și cu mine și cu Victoria.

"Suntem împreună de 26 de ani... avem o relație incredibilă, copii, am construit afaceri, dar ne facem timp unul pentru celălalt... Așa că, știi, trebuie să muncești din greu pentru aceste lucruri."

De asemenea, marți au fost prezenți și regizorii emisiunii inclusiv regizorul Fisher Stevens și producătorul executiv Gary Neville, fostul coechipier al lui Beckham la Manchester United, potrivit Reuters.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel