Neil Young își anunță revenirea la Spotify

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Neil Young își readuce muzica pe Spotify.

Interpretul hitului Heart of Gold a anunțat marți că muzica sa va fi din nou disponibilă pe Spotify, la doi ani după ce și-a eliminat catalogul pentru a protesta împotriva dezinformărilor Covidiu difuzate în cadrul podcastului The Joe Rogan Experience.

"Spotify, streamerul nr. 1 de muzică cu rezoluție redusă din lume - Spotify, unde primești o calitate mai slabă decât am făcut noi, va fi din nou casa muzicii mele", a scris el pe site-ul său Neil Young Archives.

"Decizia mea vine în condițiile în care serviciile de muzică Apple și Amazon au început să servească aceleași funcții de dezinformare de podcast la care m-am opus la Spotify. Nu pot pleca pur și simplu de la Apple și Amazon, așa cum am făcut cu Spotify, pentru că muzica mea ar avea foarte puține ieșiri în streaming pentru iubitorii de muzică, așa că m-am întors la Spotify, în speranța sinceră că această calitate a sunetului de pe Spotify se va îmbunătăți, iar oamenii vor putea să audă și să simtă toată muzica așa cum am făcut-o noi."

El a adăugat: "Sper ca toate milioanele de utilizatori Spotify să se bucure de melodiile mele!".

Cântărețul și compozitorul și-a eliminat catalogul de pe platformă în ianuarie 2022 din cauza dezinformării cu vaccinuri de pe podcastul The Joe Rogan Experience, care era exclusiv pe Spotify la acea vreme.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel