Motivul pentru care Drake i-a dat unui fan 50.000 de dolari (VIDEO)

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Camila Cabello face declarații despre zvonurile legate de o posibilă relație cu Drake: Eu i-am scris
Camila Cabello face declarații despre zvonurile legate de o posibilă relație cu Drake: Eu i-am scris

Zilele trecute, în timpul concertului său din Miami, SUA, Drake a surprins în mod plăcut fanii. Rapperul în vârstă de 36 de ani a făcut un gest impresionant pentru unul dintre fani, care i-a mărturisit că a cheltuit toți banii pentru a cumpăra bilete la spectacol.

Artistul este cunoscut pentru faptul că le face surprize fanilor care vin la concertele sale, însă de data aceasta s-a întrecut chiar și pe el. În timp ce își susținea spectacolul, Drake a văzut afișul unui fan din public. „Mi-am cheltuit toți banii cumpărând bilete pentru mine și iubita mea, dar ea m-a părăsit și nu este aici”, scria pe bannerul acestuia. 

Pentru a-i ridica moralul, Drake i-a oferit o sumă uriașă de bani fanului cu inima frântă: „Ea nu a venit cu tine în seara asta, la spectacolul meu? Ce este în neregulă cu ea? Îți dau 50.000 de dolari, doar să-i arăți de ce ești în stare. Sfatul meu: uită de domnișoara asta!”, a declarat rapperul, potrivit The Independent.

Aceasta nu este prima oară când Drake a făcut gesturi generoase pentru fanii săi. În timpul unui concert la Crypto.com Arena din Los Angeles, rapperul i-a oferit unei fane o geantă Chanel ca cadou. Priscela Izquierdo scrisese pe o pancartă că era ziua ei de naștere, iar Drake i-a făcut o surpriză plăcută.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel