Moștenitorul Red Bull onorează ultima dorință a tatălui său și dezvăluie bonusul acordat tuturor angajaților

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Moştenitorul Red Bull a lovit, din nou! A primit o sumă uriașă/Facebook
Moştenitorul Red Bull a lovit, din nou! A primit o sumă uriașă/Facebook

Mark Mateschitz, moștenitorul imperiului Red Bull, confirmă că va onora ultima dorință a tatălui său de a oferi un bonus tuturor angajaților.

Înainte de a-și încheia viața, Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull și cel mai bogat om din Austria, a formulat mai multe solicitări pentru fiul său, Mark Mateschitz. Printre aceste solicitări s-a aflat și cea de a acorda un bonus tuturor angajaților, ca semn de recunoaștere pentru devotamentul acestora.

Dietrich Mateschitz a pierit în octombrie anul precedent, la vârsta de 78 de ani, în urma unei lupte prelungite cu cancerul.

În prezent, moștenitorul Red Bull a anunțat că va onora tradiția lăsată de tatăl său și va îndeplini dorința acestuia. Astfel, a transmis tuturor angajaților companiei, prin intermediul unui email, că vor primi un bonus de 3.000 de euro până la finalul lunii, conform informațiilor publicate de Heute.at.

"Cu bucurie vă informez că, în plus față de creșterea procentuală a salariului din începutul lui 2024, toți angajații din Austria vor primi un bonus menit să acopere inflația din 2023," a fost mesajul inițial trimis de Mark Mateschitz către angajați.

De asemenea, în comunicare, moștenitorul Red Bull a specificat că valoarea bonusului este de 3.000 de euro și că această recompensă se va extinde și către angajații celorlalte companii din cadrul grupului Mateschitz. Angajații cu normă parțială vor primi o proporție corespunzătoare în funcție de tipul contractului lor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel