Monica Anghel, decizie radicală după ce o companie de picături de slăbit i-a furat imaginea: ”Deja totul are o limită”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Monica Anghel, Instagram
Sursa foto: Monica Anghel, Instagram

Monica Angel a vorbit despre acuzațiile care i s-au adus, cu privire la modul în care a reușit să slăbească.

Monica Anghel a reușit să obțină o transformare uimitoare în ultimii ani, când a slăbit aproximativ 30 de kilograme. În timp ce mulți se bucură pentru reușita vedetei, alții încearcă să profite din plin de pe urma asta. Recent, cântăreței i-a fost furată imaginea ilegal de către o firmă care vindea picături pentru slăbit, lucru care a determinat-o pe aceasta să ia o decizie radicală.

„Am vorbit cu avocata mea în sensul acesta și vom face ceva. Deja totul are o limită.”, a mai spus Monica Anghel în exclusivitate pentru Spectacola.

”S-au tot spus o groază de lucruri pe tema asta”

Nu este primul zvon care s-a auzit însă, cu privire la modalitatea în care vedeta ar fi slăbit. Aceasta spune că, de-a lungul timpului, s-au lansat fel de fel de acuzații, care nu-i acordă niciun merit reușitei sale și care nu îi validează stilul de viață și dieta sănătoasă, care au ajutat-o de fapt să învingă kilogramele în plus.

„Nu e simplu deloc, dar îți trebuie determinare. S-au tot spus o groază de lucruri pe tema asta, lucruri total neadevărate, cum că mi-am tăiat stomacul și mai știu eu ce intervenții de astea chirurgicale mi-am făcut. În urmă cu cinci m-am operat pe coloană și a trebuit să slăbesc ca să pot să fiu sănătoasă, să-mi recuperez piciorul, pentru că am avut o pareză de 98% pe piciorul drept și domnul doctor care m-a operat mi-a spus că trebuie să fac ceva în sensul acesta. Am avut nutriționist cu care am slăbit într-un an și trei luni 30 de kilograme. Mă întâlneam în fiecare săptămână cu el și am slăbit. Ideea este că de când am slăbit am devenit din ce în ce mai interesată de acest aspect al vieții mele, adică de a fi interesată de un stil de viață sănătos și stau de vorbă cu foarte mulți oameni care sunt în domeniul acesta. Am făcut și o psihodietă, care este foarte interesantă. Sunt interesată și de terapii din acestea care te ajută să ți se regenereze piele. Sigur că nu poți să mai arăți ca la 20 de ani, dar e important să ai un aspect armonios și tu să te simți bine în pielea ta.

În ultima vreme nu prea am mai făcut sport, pentru că am fost plecată, dar alimentația rămâne clară. Este foarte important cum te alimentezi și cum te hidratezi și în măsura în care poți să faci și niște terapii corporale e ok, în măsura în care nu poți, mai faci un pic de mișcare. E bine să poți să le combini pe toate.”, a declarat Monica Anghel în exclusivitate pentru Spectacola. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel