Modalitatea de a vă menține casa răcoroasă fără aer condiționat. Trebuie să încercați

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Siebe Warmoeskerken
Sursa foto: unsplash, autor Siebe Warmoeskerken

În timpul acestor zile călduroase, nu doar afară se încălzește, ci și în casa dvs. se poate aștepta o creștere semnificativă a temperaturii.

Nimic nu este mai rău decât să vii acasă după o zi lungă și fierbinte la birou și să intri direct într-o casă care seamănă cu o saună. Și totuși, așa se simt multe case în acest moment.

Desigur, sfaturi precum ținerea tuturor ferestrelor și ușilor închise și închiderea perdelelor fac o oarecare diferență, dar, din păcate, nu întotdeauna rezolvă problema. Instalarea aerului condiționat ar fi o soluție mai bună, dar aceasta poate fi foarte costisitoare.

Din fericire, avem un sfat grozav pentru tine: ieftin și extrem de eficient!

Este posibil ca locuința să fie bine izolate, dar ce ar trebui să faceți dacă locuința dumneavoastră se transformă cu adevărat într-o saună? Dacă nu puteți dormi din cauza căldurii și vă plimbați cu dureri de cap toată ziua, veți încerca orice pentru a vă răcori. Din fericire, noi am găsit un truc care este ușor și chiar funcționează! Pur și simplu fă-ți propriul aer condiționat cu ajutorul unui ventilator.

Ventilator

Singurul lucru de care ai nevoie pentru acest lucru este un ventilator și două sticle de apă înghețată. Un ventilator este un lucru bun de deținut în sine, dar, din păcate, nu face decât să sufle aer cald în jur, fără a face de fapt camera mult mai răcoroasă. Teoria din spatele ventilatoarelor este că briza pe care o creează îți va răcori corpul atunci când acesta este ușor umed din cauza transpirației tale. Puteți recrea acest lucru pulverizând puțină apă pe corp cu o sticlă cu pulverizator. O altă metodă este să vă puneți un prosop de ceai umed pe corp și să stați într-o briză ușoară.

Aer condiționat

Din păcate, foarte puțini oameni au de fapt aer condiționat în casă. Mulți oameni cumpără ventilatoare, deoarece sunt ușor accesibile și nu sunt atât de scumpe, dar ventilatoarele nu fac decât să împrăștie aerul cald și nu răcesc efectiv casa. Briza ușoară oferă o oarecare ușurare, dar casa ta va rămâne caldă. Din fericire, am găsit un truc pentru a vă transforma ventilatorul într-o unitate de aer condiționat.

Ventilator și gheață

Puteți realiza cu ușurință o unitate de aer condiționat din ventilator. Umpleți două sticle mari cu apă și puneți-le în congelator până când apa a înghețat complet. Apoi, așezați sticlele pe podea (sau pe o masă, dacă aveți un ventilator în picioare) deasupra unui prosop de ceai împăturit. Așezați ventilatorul în spatele sticlelor. În acest fel, ventilatorul va sufla aer foarte rece, generat de gheața din sticle, în jurul casei dumneavoastră. Acest lucru va permite ca temperatura să scadă efectiv, tips-and-tricks.co

O altă variantă este și cea prezentată în video de mai jos.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel