Mirela Vaida s-a apucat de sport. Vedeta are un porgram zilnic foarte bine pus la punct

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a vorbit despre stilul de viață pe care îl duce în fiecare zi. 

Mirela Vaida este o femeie de succes, cunoscută de publicul larg, pentru cariera pe care o are în domeniul televiziunii. Totuși, pe lângă viața profesională, vedeta este foarte atentă și la stilul de viață pe care îl are zilnic, din care face parte și sportul. 

„Sport fac de mult timp. Sigur că există și zile mai urâte, ploioase, în care dacă fac o oră jumătate până în București nu mă mai duc, dar practic de multă vreme sportul. Încerc să îmi găsesc de obicei trei zile pe săptămână, marțea, joia și vinerea în care să merg la sală. Eu oricum mă trezesc în fiecare dimineață la ora 7:00, pentru a le pregăti celor mici micul dejun și pachețelele pentru școală și ieșim toți pe ușă, îi las la poarta școlii și nu mai are rost să mă întorc acasă, să mai dorm sau să stau la televizor, când pot să fructific acele ore, să merg să fac ceva pentru sănătatea mea.

La sală chiar mă înviorez. Două ore de cardio, de cycling, pilates, body pump, îmi plac orele în care să simt că muncesc și care să mă facă să transpir, nu fac antrenamente de forță, ci doar ore de aerobic cu instructor. Dimineața se adună foarte multe fete, suntem în jur de 30 și mă motivează foarte tare treaba aceasta. Eu merg de 10 ani la sala aceasta de sport și de atunci am rămas aceleași fete. Socializăm, ținem legătura, este un fel de a ne îngriji pe noi, de a socializa, simt efectiv că am energie pe toată ziua.”, a declarat Mirela Vaida, potrivit Spectacola

„Fac sala pentru mine, pentru sănătatea mea”

„De regulă, nu mănânc nimic până la prânz. Astăzi nu am mâncat nimic de aseară, am băut doar cafea și doi litri de apă. Nu am nevoie de mâncare. Mă simt foarte bine și asta mă bucură. Fac sala pentru mine, pentru sănătatea mea și pentru starea mea de bine. Când merg la școală, să iau copii, întotdeauna sunt îmbrăcată în echipamentul sportiv și tot timpul mă întreabă: „Iar ai fost la sală?”. După ce am terminat cu sportul, am făcut și piața, când am coborât de la sală. Am portbagajul plin cu fructe, legume, pui, ouă.”, a completat ea.

În zilele în care nu este în sala de sport, dar nici pe micile ecrane, Mirela Vaida este o adevărată gospodină. Vedeta își petrece ore în șir în bucătărie, unde le pregătește diverse delicatese celor mici. 

„Cei mici mănâncă mâncare gătită, gătesc foarte mult. Mă ocup de obicei de gătit în zilele în care nu merg la sală, adică lunea și miercurea, în general. În fiecare zi am un program bine prestabilit, de la care nu mă abat. Multă lume mă întreabă cum reușesc să le facpe toate. Cred că secretul este disciplina și un program echilibrat, eu nu sunt omul să lenevească și care să doarmă până târziu dimineața. Sunt mai militărească, avem niște ore clare stabilite. Viața cu trei copii oricum îți impune disciplină. Este mai complicat atunci când se îmbolnăvește unul dintre ei, pentru că trebuie să-l țin acasă și, bineînțeles, că nu mai pot pleca nicăieri. Deocamdată aceste lucruri sunt cu titlul de „excepție”, pentru că, mulțumim lui Dumnezeu, copiii s-au cam imunizat, nu ne mai îmbolnăvim des.”, ne-a mai dezvăluit în exclusivitate Mirela Vaida. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel