Mircea Lucescu a evidenţiat greşeala fotbaliştilor din România. Diferenţă faţă de ce se întâmplă în Anglia

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a evidenţiat greşeala fotbaliştilor români. 

"Banii sunt în vestul Europei și sunt folosiți pentru a face diferența între Est și Vest. Fotbalul nu arată așa cum vrem noi, dar e și greșeala jucătorilor. Folosesc crampaone din cauciuc, care alunecă.

Să se uite la campionatul din Anglia, unde au șase crampoane de aluminiu, patru în față și două în spate. Astea fixează și dau stabilitate. Am văzut vreo 20 de alunecări...", a declarat Mircea Lucescu, citat de Digisport

Ce părere are antrenorul despre Dinamo 

”O echipă care a promovat și o Liga 1 este altceva față de Liga 2. Este extraordinar ceea ce văd, atmosfera de pe stadion. Văd că începe să fie o competiție între galerii. Este un lucru extrem de important, suporterii pot ajuta ca nivelul campionatului să crească.

Legat de Dinamo nu pot să-mi fac o impresie după doar un singur meci. Le-am spus că trebuie să aibă răbdare, mai ales că nu sunt bani așa cum toată lumea și-ar dori să aibă. Este superb (n.r. Arcul de Triumf), nu arată așa cum am vrea noi, dar cred că e și greșeala jucătorilor care folosesc diferite crampoane.

Campionatul e lung, sunt foarte multe echipe care să bat pentru titlu. E destul de echilibrat campionatul, nu văd o echipă care se apere și alta să atace. Apreciez ce a făcut aici, dar în continuare spun că nu se poate face peste noapte o echipă”, a declarat Mircea Lucescu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel