Mirabela Dauer, singură în lupta cu cancerul: Prietenii ăia au dispărut

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Mirabela Dauer, captură video YouTube
Mirabela Dauer, captură video YouTube

Mirabela Dauer spune că a pierdut mulți prieteni în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer. 

Mirabela Dauer a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu 5 ani. În 2017, medicii i-au descoperit o tumoare la rinichi, care ajunsese să se extindă și pe vezică. .Deși a primit un diagnostic teribil, ea spune că a fost stăpână pe ea și că și-a păstrat credința în dumnezeu. 

Invitată în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Mirebela Dauer, în vârstă de 75 de ani, a povestit cum a reacționat atunci când a aflat de boală, dar și cum a ajuns să rămână singură în fața bolii, după ce prietenii ei s-au îndepărtat. 

Mirabela Dauer: Hora aia mare de prieteni care ciuguleau în jurul meu a dispărut. 

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. 

S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit. 

Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… nici nu-mi răspundea la telefon. 

Eu făcusem: «ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?». Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: «fato, ai cancer».


La care eu, în inconștiența mea normală, da și ce facem acum? Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc', a dezvăluit Mirabela Dauer în podcastul lui Horia Brenciu

Mirabela Dauer: Am supărat niște oameni destul de rău

„Niciodată nu m-a dezamăgit, m-a încercat pentru că pe cine iubește încearcă. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta, că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață. 

Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față', a mai spus Mirabela Dauer în podcast.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel