Miley Cyrus reproșează premiilor Grammy că nu au luat-o în serios

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Miley Cyrus a criticat premiile Grammy pentru că nu i-au acordat recunoașterea meritată pentru primii 17 ani de carieră muzicală.

Artista americană, în vârstă de 31 de ani, și-a debutat primul single în 2007, dar consideră că a fost necesar să treacă până la lansarea piesei "Flowers" în 2023 pentru a fi luată în serios de către prestigioasa ceremonie de premiere.

Într-un interviu acordat revistei W Magazine, Miley s-a exprimat: "Fără să vreau să fiu ofensatoare, dar fac asta de 20 de ani și este pentru prima dată când sunt tratată cu seriozitate la Grammy?"

Cu o critică acută, a adăugat: "Mi-a fost greu să înțeleg care sunt criteriile lor, pentru că dacă vorbim despre statistici și cifre, atunci unde naibii am fost eu? Și dacă vorbim despre impactul cultural, atunci unde naibii am fost eu?"

Ea a subliniat: „Nu este vorba de aroganță. Sunt mândră de mine”.

Piesa "Flowers" i-a adus lui Miley atât premiul pentru înregistrarea anului, cât și cel pentru cea mai bună interpretare pop solo la gala Grammy din 2024, care a avut loc în februarie. Totuși, aceasta nu a fost prima dată când a fost nominalizată de Academia de Înregistrări.

În 2015, a fost nominalizată la categoria Cel mai bun album vocal pop pentru albumul său de debut, "Bangerz", dar a pierdut în fața lui Sam Smith și albumului său, "In the Lonely Hour".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel