Miley Cyrus a dezvoltat o frică de spectacole

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Miley Cyrus a dezvoltat o teamă de a face spectacole de când a fost în izolare.

Cântăreața „Wrecking Ball”, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că acum îi este mai frică să cânte în fața publicului decât atunci când avea 20 de ani, și a indicat izolarea din 2020 ca fiind motivul acestei temeri.

„Eu cânt din frică. Nu am avut întotdeauna frica de a cânta pe care o am acum. Dar să treci de la a petrece doi ani singur și a vedea cel mult o persoană pe zi în timpul izolării la a ști că milioane de oameni urmăresc Grammy-urile este un mare șoc pentru sistemul nervos”, a declarat ea pentru W Magazine.

Fosta vedetă „Hannah Montana” a impresionat la Grammy-uri în februarie, când a oferit o interpretare energică a hitului său de succes „Flowers”, într-o rochie argintie strălucitoare Bob Mackie.

Ea a declarat pentru publicație că a încercat să canalizeze încrederea și curajul pe care le avea în copilărie în timpul spectacolului său.

„Am scris pe această tablă de vis că vreau să mă prezint la Grammy cu încrederea unui copil, ca atunci când un copil nu se teme să se arunce în apă adâncă sau să facă un salt în necunoscut, pentru că nu știe ce este pe partea cealaltă”, a împărtășit ea. „Sinele meu de 12 ani a putut să iasă și să se joace, în timp ce sinele meu de 31 de ani era în Bob Mackie, cu părul mare”.

Fosta copil-vedetă a dezvăluit, de asemenea, că a strigat o mantră pentru a se înveseli înainte de a urca pe scenă.

„Chiar înainte de a urca pe scenă, în momentul în care cortina urma să se ridice, am strigat din toți plămânii: ‘Sunt liberă!’. Când aveam 20 sau 21 de ani, poate că ar fi sunat mai mult ca: ‘Mă doare-n cot de ce cred oamenii’. Sunt eu însămi”, a reflectat ea.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel