Mihai Trăistariu: Strâng bani ca să-mi fac o casă pe pământ

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Mihai Trăistariu, captură video YouTube
Mihai Trăistariu, captură video YouTube

Mihai Trăistariu, artistul în vârstă de 43 de ani, are mai multe surse de venit, iar acum a vorbit despre cum reușește să facă bani din închirierea apartamentelor pe care le deține la Constanța, dar și din academia de muzică.

„Am avut matematica în sânge, am intrat cu 10 la liceu, am terminat cu 10 la Bac. Sor-mea e profesoară de mate, dar trăiește dintr-un salariu de mizerie. Mă bucur că m-am reorientat și am trecut pe muzică”, a povestit artistul în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

„Banii i-am făcut din muzică, am niște afaceri în prezent, școală de muzică și apartamente în Constanța. Sursele mele de venit sunt academia, apartamentele și concertele. Mai am rate puține de plătit, pentru clădirea școlii, una cu 15 săli. Academia produce acum 5.000-7.000 de euro/lună, partea mea, e deschisă din 2014”, a relatat Trăistariu.

Acesta a vorbit deschis și despre câte evenimente are pe an: „În 2019 am avut 159 de concerte, în 2022 – în jur de 60 de evenimente, plus alte cântări. Strâng bani ca să-mi fac o casă pe pământ, mă obsedează să mă mut de la apartament. Și mi-aș mai face o pensiune, după care gata! M-aș muta la căldură multă, în Dubai, la Tenerife”.

Mihai Trăistariu recunoaște că este pasionat de ultimele descoperiri științifice și mai ales de explorarea spațiului cosmic. Artistul a fost foarte marcat de moartea părinților săi care s-au stins din viață, răpuși de cancer, așa că ar vrea să înființeze un centru de cercetare.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel