Mihai Trăistariu: Eram pe scena de la Eurovision și mama era deja în comă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mihai Trăistariu: Eram pe scena de la Eurovision și mama era deja în comă
Mihai Trăistariu: Eram pe scena de la Eurovision și mama era deja în comă

Mihai Trăistariu a vorbit despre cum și-a croit drumul spre lumea muzicii.

"Sunt un băiat din Piatra Neamț, răpit de Costi Ioniță la Constanța de la Festivalul de la Mamaia care se reia anul acesta, m-au sunat de la Consiliul Județean și este un lucru bun pentru că era un brand românesc. Acolo m-a văzut Costi Ioniță prin 1997-1998 când luasem premiul, încă de la repetiții m-a remarcat, făceam niște triluri și a venit după mine și am făcut trupa Valahia, cu piesa Banana, La mare, la soare, Banii și fetele, am avut multe hituri number one, atunci m-am lansat.

Sunt un om simplu care a vrut să ajungă pe planeta Marte, am vrut să devin psiholog, cosmonaut, am vrut profesor de matematică, am făcut facultatea de matematică, dar n-am mai ajuns, sora mea e profă de mate.

Căutam să scap de complexe

La facultate am prins niște aripi, iar partea artistică a venit cumva din liceu când căutam să scap de complexe, mi se părea că sunt prea mic de statură, că am prea multe coșuri, că nu vin gagicile la mine, că trebuie să fac ceva. Într-un final m-am dus cu cântatul, am fost la festivaluri, concursuri, aveam vreo 19 ani.

Mama a murit a-2a zi după ce am cântat la Eurovision

Mama cânta, iar tata picta, eu o moștenesc pe mama. Ea a murit în 2006 chiar a doua zi după ce am luat la Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României. Am cântat foarte încordat, să fii pe scena mare și mama era deja în comă, a avut un cancer la ficat, eram destul de încordat, mă așteptam să moară și eu trebuia să cânt pentru România să aduc glorie, a fost un moment dificil", a povestit Mihai Trăistariu într-un podcast.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel