Mihai Rotaru se retrage de la Universitatea Craiova: Să vină fiecare după posibilităţi, 10 investitori

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

Universitatea Craiova rămâne fără Mihai Rotaru, principalul finanţator. 

”Eu nu iau deciziile importante care sunt importante in funcție de ce se întâmplă azi sau mâine. Eu mi-am depus mandatul. Mi-am propus să stau in fotbal 10 ani. Am depus mandatul la Universitatea Craiova. Orașul Craiova merită să aibă o echipă mare. Eu am încercat să cresc o echipă mare la Craiova.

Am anunțat partenerii. Am anunțat că trebuie să găsească alte soluții. Trebuie să avem și soluții. Eu tot timpul voi aduce un aport financiar la club. Un milion pot da oricând. Nu voi lăsa Universitatea Craiova să moară.

Craiova e pe un deficit financiar de 5 milioane de euro anual. Sunt oameni care vor să vină și sigur vor veni. Ca să plec pur și simplu, ar fi însemnat insolvența și, ulterior, falimentul. Nu putem să ne batem joc de suporteri.

Dacă noi am fi luat acel campionat, cred că ar fi schimbat perspectiva. La ce am investit, nu am făcut rezultate. Nu vreau ca Universitatea Craiova să scadă ștacheta. Craiova nu trebuie să aparțină unei singure persoane. Am discuții avansate, să vină fiecare după posibilități, 10 investitori”, a spus Mihai Rotaru, la Liga Digisport.

Universitatea Craiova a câştigat procesul pe palmares

"Nu e victoria mea, e a orașului. Eu sunt doar custode al Universității Craiova. O luptă care a durat 10 ani în instanță, o victorie care îți dă satisfacție. Poate că e cea mai importantă după câștigarea stemei și a denumirii. Ele sunt ale orașului și așa trebuie să rămână. Putem să ne bucurăm de stemă, palmares.

Șansele sunt la zero ca ceva să se schimbe. Dosarul poate merge doar la ICCJ. Șansele, juridic vorbind, nu există. În oraș, lucrurile erau clare. Noi vrem să ne creștem bazinul de fani prin rezultate sportive, chiar dacă pe termen mediu și scurt am suferit.

Nu ne dorim să atragem suporterii altor echipe. Sunt în zona noastră. Bazinele noastre sunt în Oltenia și București. La nivelul suporterilor, această veste a creat euforie. Nu puteai înainte să spui dacă este albă sau neagră. Este o euforie la nivelul tuturor suporterilor", a mai transmis Rotaru.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel