Mihai Albu, marele său regret: Nu trebuia să-i las numele meu

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mihai Albu, marele său regret: Nu trebuia să-i las numele meu
Mihai Albu, marele său regret: Nu trebuia să-i las numele meu

Mihai Albu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de pantofi din România, a fost invitat în emisiunea „În oglindă' și a făcut confesiuni emoționante despre situația numelui său.

"Ce aș putea să declar este că-mi pare rău că i-am lăsat numele, atât. Am fost de acord să-mi păstreze numele. A fost o negociere pe nume, fiecare a vrut câte ceva. Noi am divorțat amiabil, la notar. Oriunde, indiferent ce face, după mine, face multe lucruri aiurea, are tot felul de articole rele, se cearta, iar eu sunt pomenit acolo. Peste tot "fosta soție a lui Mihai Albu". Am realizat după, nu e bine ca un bărbat să-i lase numele fostei soții, adică... ce face cu el? oricum o să se recăsătorească ea, ce face cu el?

Acum sunt târât și eu în toate direcțiile, dar până la urma e numele familiei mele. Nu se poate vreun demers legal, dacă a fost stabilit la notar, tot ce scrie acolo trebuie respectat. Aș fi putut la un moment dat să cer retragerea numelui pentru că mi-a adus deservicii și că am pierderi materiale din cauza asta, n-am putut să demonstrez.

Atunci când mi-a cerut să păstreze numele a avut un argument simplu, a vrut să aibe același nume ca fetița noastră, atât. Nu trebuia să-l las, cu siguranță a avut și o strategie, eram cunoscut atunci.", a declarat Mihai Albu.

Motivul DIVORȚULUI

"Avea o găină, a venit cu o găină acasă, o găină cu care am stat 1 an, a fost prea mult. Glumesc, atitudinea, încerca să iasă în evidență, lucrurile n-au mai mers, pur si simplu nu ne-am înțeles, apariția la GOPO, aia m-a deranjat cel mai mult. Eu eram invitat acolo că am făcut încălțămintea pentru 24 de actrițe care au și câștigat, eu am fost invitat, nu ea. M-a deranjat pentru că noi aveam foarte mulți prieteni și colegi actori care mi-au reproșat apariția ei. Eu voiam să fie egalul meu, în niciun caz umbra mea.", a mai spus designer-ul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel