Mick Jones, fondatorul trupei Foreigner, se luptă cu boala Parkinson

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Mick Jones, fondatorul trupei Foreigner, a dezvăluit că se luptă cu boala Parkinson de "câțiva ani".

Muzicianul în vârstă de 79 de ani este ultimul membru original rămas în trupa rock - care în prezent încheie un turneu final uriaș - și nu a mai putut cânta live din 2022, din cauza acestei afecțiuni neurodegenerative - ale cărei simptome includ tremurături, rigiditate, probleme de echilibru și mobilitate lentă.

Interpretul hit-ului 'I Want To Know What Love Is' - care a suferit o operație la inimă în 2012 - recunoaște că este "o luptă zilnică" să se confrunte cu simptomele sale și a explicat că este important să își "păstreze" moștenirea și a promis că va "rămâne o prezență" în spatele scenei.

Într-o declarație pe rețelele de socializare emisă săptămâna aceasta, el a explicat:

"Fanii vor fi devenit foarte conștienți de faptul că, de ceva timp, nu mai cânt pe scenă cu trupa. În urmă cu câțiva ani, am fost diagnosticat cu boala Parkinson. Vreau ca toată lumea să știe că mă simt bine.

Cu toate acestea, întotdeauna mi-a plăcut să fiu în cea mai bună formă atunci când cânt pe scenă și, din păcate, în prezent, mi se pare puțin dificil. Sunt încă foarte implicat în fundal cu Foreigner și rămân o prezență. Parkinsonul este o luptă zilnică; important este să perseverez și să-mi amintesc de cariera minunată pe care am avut-o în muzică.

Le mulțumesc tuturor fanilor care i-au susținut pe Foreigner de-a lungul anilor și care continuă să participe la concertele noastre - vreau să știți că apreciez sprijinul vostru; întotdeauna înseamnă foarte mult pentru mine, dar mai ales în acest moment al vieții mele"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel