Mica victorie a lui Musk: Twitter mai are de predat documentația pe care a cerut-o în proces

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie
Elon Musk
Elon Musk

Elon Musk a obținut o victorie împotriva Twitter.

Un tribunal a ordonat acum Twitter să colecteze și să analizeze documente de la unul dintre foștii directori ai săi, Kayvon Beykpour, despre care Musk susține că a fost cea mai indicată persoană ce putea spune care este numărul real de utilizatori falși, scrie Reuters.

S-au risipit miliarde și, în cele din urmă, Elon Musk a renunțat să mai cumpere Twitter, iar toată povestea a ajuns în instanță. Acum Twitter trebuie să predea lui Musk documentația unui fost angajat, care a fost un om cheie în urmărirea numărului de utilizatori falși. 

Acești roboți și profiluri false sunt în centrul bătăliei juridice dacă Musk trebuie să-și termine treaba și să plătească 44 de miliarde de dolari pentru rețeaua de socializare.

Instanța a ordonat acum Twitter să colecteze și să analizeze documentația unuia dintre foștii săi directori, Kayvon Beykpour, relatează Reuters. Musk și avocații săi nu au comentat decizia instanței.

Beykpour a părăsit Twitter după ce compania a acceptat să fie cumpărată de Musk în aprilie, iar într-un dosar în instanță, Musk l-a descris ca fiind unul dintre cei mai profund implicați în determinarea numărului de profiluri false.

Musk a acuzat anterior Twitter de fraudă prin denaturarea numărului de utilizatori activi reali, ceea ce ei au negat, iar Twitter l-a acuzat că a încălcat acordul de preluare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel