Memoriile lui Britney Spears: Justin Timberlake m-a lăsat însărcinată

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Decizia neașteptată a lui Justin Timberlake după dezvăluirile lui Britney Spears/Captura Youtube
Decizia neașteptată a lui Justin Timberlake după dezvăluirile lui Britney Spears/Captura Youtube

Britney Spears are o "bombă" în viitoarele sale memorii, iar mai multe surse spun că această bombă este faptul că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată și, după câteva discuții sfâșietoare, au fost de acord să facă un avort.

Mai multe surse declară pentru TMZ că Britney a simțit că Justin a fost dragostea vieții ei când erau împreună, iar pe la sfârșitul anului 2000 a aflat că era însărcinată.

Ea spune în carte că a fost crescută să nu facă avort... o parte din acest lucru a fost de natură religioasă și o parte a fost doar ceea ce a învățat de la familia ei.

În carte, Britney scrie: "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât anticipasem". Dar, ea spune că Justin a simțit că nu erau pregătiți, pentru că erau prea tineri - amândoi aveau în jur de 19 ani la acea vreme.

Potrivit cărții, Britney spune că a fost "conflictuală", dar după câteva discuții dificile și emoționale, amândoi au fost de acord că avortul a fost decizia corectă.

Justin și Britney s-au întâlnit între 1999 și 2002. Două surse au declarat pentru TMZ că relația a fost atât de serioasă, încât Britney a vrut să se căsătorească cu Justin, dar, evident, nu a funcționat.

Cartea de memorii a lui Britney - "The Woman in Me" - va fi lansată pe 24 octombrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel