Melodie The Beatles trimisă în spaţiu? Ringo Starr a dezvăluit preferata sa

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
The Beatles a dat lumii ultimul lor cântec: Now and Then. Ascultă aici
The Beatles a dat lumii ultimul lor cântec: Now and Then. Ascultă aici

Revista Rolling Stone a clasat formația britanică pe primul loc în lista celor mai mari 100 de artiști ai tuturor timpurilor în 2004, datorită influenței sale asupra muzicii rock și a numeroase alte formații și muzicieni internaționali.

Prin urmare, această formație, una dintre cele mai de succes trupe din istoria muzicii, cu vânzări de peste 1,1 miliarde de discuri în întreaga lume, este în mod legitim aleasă să fie reprezentantul nostru, al oamenilor din întreaga lume, în spațiu.

La 81 de ani, Ringo Starr nu dă semne de retragere din activitate sau măcar de încetinire a ritmului alert în care munceşte. Fostul baterist al legendarei trupe The Beatles a scos un nou album, Change the World, şi pregăteşte un documentar despre realizarea ultimului album al formaţiei, Let It Be. Cu această ocazie, superstarul muzical a făcut şi o dezvăluire interesantă.

În timpul unei conversații cu gazda emisiunii Today, Karl Stefanovic, despre ultimele realizări ale starului rock, Ringo Starr a dezvăluit ce hit al trupei The Beatles ar trimite în spațiu. El a fost întrebat ce melodie ar alege să fie trimisă în stratosferă cu o rachetă de la Elon Musk.

Ușor luat prin surprindere de întrebare, Ringo a luat o clipă pentru a gândi și apoi a răspuns: "Există atât de multe opțiuni!... Mi se pare că «Here Comes the Sun» ar fi cea mai potrivită." După dezvăluirea sa, Starr a vorbit puțin despre documentarul regizat de Peter Jackson, menționat anterior.

"Acesta este un documentar de două ore... Patru tipi într-o cameră, cu multe urcușuri și coborâșuri, dar și multă bucurie... Am găsit 56 de ore de filmări neutilizate până acum. Ceea ce îmi amintesc este că am avut și momente neplăcute, dar apoi ne bucuram împreună și făceam muzică minunată", a încheiat starul.

Albumul lui Ringo Starr, "Change the World", a fost deja lansat, iar documentarul "The Beatles: Get Back" va fi difuzat în noiembrie pe Disney Plus.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel