Melinda French Gates simte un „amestec complicat de emoții” în ultima zi la Fundația Gates

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

„Nu există niciun dubiu că fundația și viitorul ei sunt pe mâini bune”, a declarat Gates într-un comunicat pe 7 iunie.

Melinda French Gates își marchează ultima zi alături de fundația pe care a înființat-o împreună cu fostul soț, Bill Gates, în urmă cu peste două decenii.

„Astăzi am un amestec complicat de emoții”, a declarat ea într-o scrisoare adresată colegilor și absolvenților fundației pe 7 iunie. „Sunt tristă că îmi iau rămas bun, mândră de tot ceea ce am realizat, energizată de ceea ce ne așteaptă și entuziasmată să văd ce veți face în continuare. Dar emoția pe care o simt cel mai puternic în acest moment este recunoștința.

„Recunosc ce dar a fost faptul că, în ultimii douăzeci și cinci de ani, ați fost o parte atât de importantă din viața mea”, a adăugat filantropul și avocatul. „Sunt incredibil de impresionată de voi și mă bucur foarte mult că am avut această șansă de a lucra împreună.”

„După cum știți mai bine decât oricine altcineva, munca pe care o facem aici în fiecare zi nu este întotdeauna plină de farmec - sunt multe foi de calcul, multe slide deck-uri și multe întâlniri programate nepotrivit pentru a se adapta la diferitele fusuri orare din lume - dar impactul pe care dumneavoastră și partenerii noștri îl aveți în lume nu ar putea fi mai important”, a continuat French Gates.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel