Mel B confirmă viitoarea reuniune a trupei Spice Girls

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Mel B a confirmat că va avea loc o reuniune a trupei Spice Girls în cursul acestui an.

În timpul unei apariții la emisiunea Loose Women de joi, cântăreața a confirmat că Spice Girls se vor reuni pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a grupului.

În episod, coprezentatoarea Christine Lampard a întrebat-o pe Mel despre posibilitatea unei reuniuni, spunând: "Avem nevoie de fericire, avem nevoie de revenirea la putere, avem nevoie de Spice Girls înapoi, practic".

"Spune-mi despre asta", a răspuns Mel, cunoscută și sub numele de Scary Spice, determinând-o pe Christine să insiste pentru mai multe detalii.

"Oh, nu, cu siguranță facem ceva", a dezvăluit Mel, în vârstă de 48 de ani. "Probabil că o să fiu certată, dar am spus-o. Poftim."

Ea a adăugat: "Vom anunța la un moment dat, în cursul acestui an. Acum o să am probleme".

Comentariile cântăreței Wannabe vin la scurt timp după ce Spice Girls au apărut pe o serie de timbre în ediție limitată emise de Royal Mail în Marea Britanie pentru a marca aniversarea grupului de fete.

La scurt timp după ce timbrele au fost dezvăluite, Mel a sugerat o reuniune în timpul unei apariții la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

"Ei bine, spun acest lucru de o veșnicie, dar acum, de fapt, vom lansa niște vești foarte bune în aproximativ câteva săptămâni, care ne implică pe toate cinci", a spus ea la acea vreme.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel