Meghan Trainor visează să colaboreze cu Rihanna

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Meghan Trainor a dezvăluit că Rihanna este artista cu care își dorește cel mai mult să colaboreze.

Cântăreața de 30 de ani, care are doi copii, Riley (3 ani) și Barry (11 luni), cu soțul său Daryl Sabara, a declarat că ar fi încântată să lucreze cu celebra interpretă a hitului "Umbrella". Trainor a sugerat că experiențele lor comune ca mame ar putea crea o legătură specială între ele.

În cadrul evenimentului Capital's Summertime Ball with Barclaycard, Trainor a declarat presei: "O iubesc, este perfectă ... Amândouă avem doi băieți, așa că suntem la fel".

După lansarea celui de-al șaselea album, "Timeless", la începutul acestei luni, Meghan Trainor se pregătește pentru un turneu de promovare, dar plănuiește să se bucure de câteva săptămâni de pauză în luna iulie.

Meghan Trainor, care a urcat pe scena de la Wembley Stadium din Londra, a declarat: "Am o scurtă pauză când mă întorc acasă, după ce am promovat albumul 'Timeless' încontinuu. Se pare că luna iulie este liberă, dar asta e de râs. Apoi, în august, încep repetițiile pentru turneu, iar în septembrie și octombrie suntem pe drum."

Turneul 'Timeless Tour' va fi primul pentru artista cunoscută pentru hitul 'All About That Bass' din 2016. Trainor a glumit că se simte ca și cum s-ar antrena pentru Jocurile Olimpice în pregătirea pentru turneu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel