Meghan Markle nu o poate ierta pe Regină pentru ultima umilință. Kate și William sunt și ei pe lista neagră

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Ruptura de familia regală este aproape completă.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost foarte afectați de gestul lui William și Kate, care au refuzat să sărbătorească prima aniversare a micuței Lilibet.

De asemenea, se pare că Meghan Markle a decis să întoarcă spatele Regatului Unit pentru totdeauna.

Toată vina o poartă familia regală, care i-a făcut o primire „rece” la jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, iar prințul Harry este de acord cu soția sa .

Intoleranța în familie este în creștere

De asemenea, sunt tot mai multe zvonuri că Ducele și Ducesa de Sussex au fost iritați de reacția publicului și a membrilor familiei regale în timpul sărbătorii, relatează Express.

Ducii de Sussex, care au decis să renunțe la îndatoririle regale în 2020, a fost huiduit în fața catedralei, în timpul Jubileului Reginei.

De asemenea, se spune că sunt destul de supărați de reacția prințului William și a soției sale Kate Middleton, care nu au venit la sărbătorirea zilei de naștere a lui Lilibet, fiica lui Harry și Meghan.

În schimb, William și Kate au fost la o logodnă oficială în Țara Galilor și au postat pe Twitter: „Îți dorim la mulți ani lui Lilibet, care împlinește astăzi un an!”

Ducii nu au fost impresionați de gest: „A fost o lovitură pentru dinții lui Meghan pentru că nu a făcut decât să-i întărească hotărârea de a nu se mai întoarce niciodată”, scriu tabloidele din insulă.

„Publicul nu a vrut ca ei să vină la jubileu”

De asemenea, se crede că Harry a fost supărat de huiduielile din fața catedralei în care părinții săi, Prințul Charles și Diana , s-au căsătorit în 1981.

”Harry i-a fost foarte greu să suporte să fie ridiculizat. Încearcă să nu facă. citit negativ. ceea ce s-a scris despre ei, dar nu a putut fi evitat. Au fost multe urale și pentru ei, dar știu că o parte a publicului nu a vrut să se întoarcă la jubileu", a declarat o sursă pentru revista Heat.

Cei doi au fost poziționați în spatele unor membri mai mici ai familiei regale în slujba Sf. Paul, acolo unde cititorii pe buze au susținut și că Kate a rostit enigmaticul „wow” în direcția cumnatului și cumnatei ei.

După ce s-au întors la casa lor din Los Angeles, au apărut informații conform cărora conflictul ar putea pune în pericol contractul de 100 de milioane de dolari al lui Harry și Meghan cu Netflix.

Picătura ca re aumplut paharul

Mai multe surse au confirmat și că Regina i-a interzis lui Harry și Meghan să fotografieze momentul în care a întâlnit-o pe Lilibet, fiica ducilor de Sussex.

Publicația Dailymail susține că regina le-a interzis lui Harry și lui Meghan să o fotografieze în timp ce o întâlninea pentru prima dată pe strănepoata sa, Lilibet.

Ducele și ducesa de Sussex au vrut ca un fotograf privat să surprindă momentul în care fiica lor și-a întâlnit străbunica, dar au fost refuzați  deoarece evenimentul a fost o ”întâlnire privată a familiei”.

Oficialii de la Palatul Buckingham au dorit să evite...

Citește mai departe AICI

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel