Regina i-a interzis lui Harry și Meghan să fotografieze momentul în care a întâlnit-o pe Lilibet, fiica ducilor de Sussex

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Harry şi Meghan publică o fotografie cu fiica lor, Lilibet, surprinsă la prima ei aniversare. 

Publicația Dailymail susține că regina le-a interzis lui Harry și lui Meghan să o fotografieze în timp ce o întâlninea pentru prima dată pe strănepoata sa, Lilibet.

Ducele și ducesa de Sussex au vrut ca un fotograf privat să surprindă momentul în care fiica lor și-a întâlnit străbunica, dar au fost refuzați  deoarece evenimentul a fost o ”întâlnire privată a familiei”.

Oficialii de la Palatul Buckingham au dorit să evite ca fotografiile făcute de Harry și Meghan ar fi distribuite rețelelor TV din SUA.

Între timp, Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut publică luni o nouă fotografie care o înfăţişează pe fiica lor, Lilibet, sărbătorind prima aniversare, weekendul trecut, la un picnic, relatează marţi Reuters.

Lilibet a fost surprinsă stând pe iarbă şi zâmbind larg, într-o rochiţă albastră vaporoasă şi cu o fundă albă prinsă în părul roşcat, într-un instantaneu realizat sâmbătă de Misan Harriman, prietenă apropiată a familiei, potrivit unui purtător de cuvânt.



Un punct culminant al întâlnirii intime de la Frogmore Cottage din Windsor a fost un tort realizat de cofetarul american Claire Ptak, care a creat tortul de nuntă pentru ducele şi ducesa de Sussex în 2018.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 şi a fost botezată după regina Elisabeta a II-a, pe care familia o alinta Lilibet când era mică, dar şi după prinţesa Diana, mama prinţului Harry.

Familia, care locuieşte în Montecito, California, s-a aflat în Marea Britanie săptămâna trecută cu ocazia Jubileului de platină al reginei.

Relația ducilor de Sussex cu regina s-a deteriorat și mai mult după nașterea celui de-al doilea copil, atunci când cuplul nu a informat-o pe regină că doresc să o numească pe fiica lor după porecla Majestății Sale când era copil, Lilibet. 

Ce au făcut ducii la Jubileul de Platină

Ducele și ducesa de Sussex au fost văzuți pentru ultima oară în public vineri, la slujba de Ziua Recunoștinței din Catedrala St Paul, înainte de a zbura, duminică, înapoi spre casă.

Cuplul, care a lipsit de la cea mai mare parte a programului public, a petrecut mai mult timp la Frogmore Cottage și a găzduit o petrecere „relaxată” pentru prima zi de naștere a lui Lilibet, la reședința Windsor.

Ei nu au participat la petrecerea de platină și au rămas la Windsor alături de regina pentru a urmări concertul, împreună cu Majestatea Sa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel