Meciul de box dintre Mike Tyson și Jake Paul a fost reprogramat după o criză de ulcer: Mulțumesc personalului medical care m-a tratat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Cei doi se vor confrunta acum pe 15 noiembrie, Tyson promițând că Paul va fi totuși „făcut KO”.

Mike Tyson este gata să se întoarcă în ring!

Vineri, 7 iunie, compania de promovare Most Valuable Promotions (MVP) a anunțat că mult-așteptata luptă dintre legendarul boxer, în vârstă de 57 de ani, și YouTuber-ul devenit luptător Jake Paul, în vârstă de 27 de ani, a fost reprogramată. Aceasta a fost amânată după ce Tyson a fost diagnosticat cu o acutizare a ulcerului la sfârșitul lunii trecute.

Confruntarea lor este acum stabilită pentru 15 noiembrie, pe stadionul AT&T din Arlington, Texas, unde se vor înfrunta și Katie Taylor și Amanda Serrano. Inițial, lupta dintre Tyson și Paul fusese programată pentru 20 iulie, înainte de complicațiile de sănătate ale lui Tyson.

„Deși a trebuit să amânăm lupta, voi relua antrenamentele în scurt timp”, a declarat Tyson într-un comunicat transmis de MVP.

El a adăugat: „Sunt recunoscător personalului medical care m-a tratat și celor de la MVP, Netflix și AT&T Stadium pentru că au lucrat cu sârguință pentru a găsi cea mai bună dată de reprogramare pentru toate părțile. Deși avem o nouă dată, rezultatul va fi același, indiferent când vom lupta. Jake Paul va fi pus la pământ. Vineri, 15 noiembrie, urmăriți acest meci în persoană la AT&T Stadium sau în direct pe Netflix."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel