McDonald's revoluționează nunțile cu un meniu special de 200 de euro și un tort inedit pentru miri

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
McDonald's revoluționează nunțile cu un meniu special de 200 de euro și un tort inedit pentru miri/Fotografie de la Mikechie Esparagoza
McDonald's revoluționează nunțile cu un meniu special de 200 de euro și un tort inedit pentru miri/Fotografie de la Mikechie Esparagoza

McDonald's, gigantul fast-food, a lansat recent serviciul de catering pentru nunți, oferind mirilor posibilitatea de a include meniurile lor preferate în cadrul propriilor ceremonii nupțiale.

McDonald's a adus o modificare remarcabilă în oferta sa și a introdus un pachet special destinat nunților. Inițial lansat în Jakarta, Indonezia, meniul de nuntă McDonald's ar putea fi extins la nivel global dacă va primi o primire favorabilă.

Gigantul fast-food a început să ofere servicii de catering pentru nunți. Mirii au de acum varianta de a oferi la propria nuntă meniuile lor preferate de la McDonald’s.

Serviciul de catering al lanțului de restaurante fast-food oferă opțiunea de a livra mâncare la nunți, la un preț de aproximativ 200 de euro. Un meniu cuprinde 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets.

Comanda minimă de 200 de bucăți este însoțită de sloganul: „Make wedding moments unforgettable”.

Meniul de nuntă McDonald’s a fost lansat în Jakarta, Indonezia, dar ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare la un cost suplimentar”, a declarat Rizki Haryadi, de la McDonald’s Indonezia, conform TheSun.

Tortul McDonald’s, din plăcintă de mere, structurat pe etaje

„Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți într-un magazin McDonald’s, ci doar pentru mâncare, cum ar fi cateringul, cu prețuri începând de la 185 de lire sterline (216 euro), cu o achiziție minimă de 200 de produse”.

În Hong Kong, restaurantele McDonald's oferă posibilitatea ca cuplurile să se căsătorească în incinta lor. Lansate în 2011, pachetele de nuntă McDonald's includ toate detaliile necesare, de la invitații și baloane până la un "tort" format din straturi de plăcintă de mere.

Pachetul de bază „Happiness Party” costă doar 350 de euro și include închirierea locației pentru două ore, echipament audio, mâncare care costă cel mult 116 euro, precum și câteva decorațiuni.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel