Mark Zuckerberg a primit interdicţie în Rusia. Cine se mai află pe „lista neagră”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 22 apr 2022, 08:39 | Categorie: Știri
Mark Zuckerberg a primit interdicţie în Rusia. Cine se mai află pe „lista neagră” / FOTO: Facebook
Mark Zuckerberg a primit interdicţie în Rusia. Cine se mai află pe „lista neagră” / FOTO: Facebook

Mark Zuckerberg a primit interdicţie în Rusia. Ministerul rus de Externe a adăugat 29 de noi cetăţeni americani pe lista celor care au interdicţie să intre în Rusia, inclusiv pe vicepreşedintele Statelor Unite, Kamala Harris, şi pe directorul executiv al Meta, Mark Zuckerberg, relatează BBC.

Mark Zuckerberg a primit interdicţie în Rusia. Cei adăugaţi pe listă sunt ”lideri de top, reprezentanţi ai comunităţii de afaceri, academicieni şi jurnalişti care modelează agenda rusofobă, precum şi soţii şi soţiile unui număr de oficiali de rang înalt”,  se arată într-un comunicat publicat joi pe pagina oficială a ministerului, potrivit News.ro

Tuturor persoanelor vizate li s-a interzis pe termen nelimitat intrarea în Federaţia Rusă ”ca răspuns la sancţiunile anti-ruse care continuă să se extindă”.

A$AP Rocky, eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat în Los Angeles

Decizia a venit la scurt timp după ce preşedintele american Joe Biden a anunţat noi sancţiuni împotriva cetăţenilor ruşi şi un pachet în valoare de 800 de milioane de dolari în sprijin militar pentru Ucraina.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite