A$AP Rocky, eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat în Los Angeles

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
A$AP Rocky este extrem de entuziasmat pentru show-ul pe care Rihanna îl va susține de Super Bowl
A$AP Rocky este extrem de entuziasmat pentru show-ul pe care Rihanna îl va susține de Super Bowl

Ghinionul pare să se țină lanț de Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky. La o săptămână de când s-a spus că cei doi s-au despărțit după ce rapperul ar fi înșelat-o, informație care s-a dovedit a fi falsă, artistul a fost arestat pe Aeroportul din Los Angeles.

Potrivit Page Six, rapperul a fost arestat miercuri dimineață pe aeroportul din Los Angeles, în legătură cu o împușcătură ce a avut loc în noiembrie. Artistul tocmai sosise cu un avion privat din Barbados, acolo unde a petrecut câteva zile alături de Rihanna, care este însărcinată.

Rocky, pe numele lui Rakim Mayers, a fost cercetat de agenții LAPD după ce a fost acuzat că a împușcat o cunoștință în timpul unei discuții tensionate. Totul s-ar fi petrecut pe 6 noimbrie, în Hollywood. Atunci, victima, care a avut nevoie de îngrijiri medicale ușoare, a declarat că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei după împușcătură.

Cum să adormi în câteva secunde. Metoda MILITARĂ

A$AP Rocky, eliberat pentru o cauțiune de 550 000 de dolari

Iubitul celebrei cântărețe a petrecut câteva ore în spatele gratiilor, după care a fost eliberat pe cauține, acesta achitând nu mai puțin de 550 000 de dolari pentru fapta lui.

Polițiștii au declarat, de asemenea, că o ceartă între ”două cunoștințe” a escaladat, iar suspectul a scos o armă și a împușcat victima. La scurt timp, el a dispărut de la fața locului alături de alți doi bărbați.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel