Maria Dragomiroiu, devastată de durere. Familia artistei este în DOLIU: O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, sursa facebook
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, sursa facebook

Familia Mariei Dragomiroiu este în doliu, după ce o rudă apropiată s-a stins din viață. 

Maria Dragomiroiu și familia sa trec prin momente dureroase. Tatăl cunoscutului impresar Bebe Mihu, Răducu Florin Mihu, a încetat din viață luni, 14 martie. Interpreta de muzică populară este cea care le-a dat vestea tristă fanilor. 

Artista este profund îndurerată și nu-i vine să creadă că socrul ei s-a stins din viață. Aceasta a precizat că, cu câteva zile înainte să moară, și-a luat rămas bun de la ea, însă nu credea că bărbatul vorbește serios. 

„A plecat dintre noi Răducu nostru, Dumnezeu să-l odihnească în pace. De la mine și-a luat rămas acum câteva zile, când am fost cu Bebe și Mircea să-l vedem. M-au emoționat mult cuvintele lui de rămas bun, dar nu am crezut că vorbește serios.

Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu ( așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez <Odihnă veșnică!> O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”,a  scris solista, pe Facebook.

Cum s-a cunoscut Maria Dragomiroiu cu soțul ei

În urmă cu mai mult timp, Maria Dragomiroiu a făcut dezvăluiri inedite din căsnicia cu soțul ei, Bebe Mihu. Artista a mărturisit că iubirea dintre ei a venit treptat, însă a fost cea mai specială și unică. 

“La mine iubirea pentru Bebe a venit treptat, dar a devenit unică şi indestructibilă. Ne-am căsătorit după patru ani de relaţie. În 1991 am făcut cununia civilă, apoi în 1998, nunta. Copiii ne-au pus să ne cununăm şi religios pentru că, dacă nu suntem cununaţi în biserică şi ne moare cineva drag, atunci pomana nu este primită în faţa lui Dumnezeu. Bebe mi-a spus că nu mai vrea copii, că Ileana şi Mircea sunt şi copiii lui”, a dezvăluit artista, într-o carte autobiografică, lansată în 2015.

Citește și: Irina Rimes și-a anulat toate proiectele, din cauza războiului din Ucraina: „Nu îmi venea să postez ceva pe Instagram”

The Rolling Stones anunță un turneu european. Cele ZECE țări în care vor concerta veteranii muzicii rock

Ce se întâmplă dacă dormi dezbrăcat. Beneficiile UIMITOARE la care nu te așteptai

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel