Mara Bănică: Am luat păduchi de 3 ori de la emisiune

Autorul articolului: Dana Mihai | Dată: 09 mai 2023, 12:52 | Categorie: Știri
Mara Bănică: Am luat păduchi de 3 ori de la Acces Direct
Mara Bănică: Am luat păduchi de 3 ori de la Acces Direct

Mara Bănică a vorbit despre plecarea din Antenă.

"Am stat 12 ani în Antenă, nu mai puteam. Plecarea mea a fost cumva reciprocă, nu mă mai regăseam, de câțiva ani mă confruntam cu lucrul acesta, și a fost o emisie pe care am dus-o că trebuia, financiar vorbind. La un moment dat nu am mai avut de ce să fac asta, banii nu au mai fost o mare problemă, când m-am liniștit financiar am renunțat. Nu mai puteam, nu pot să mă uit acum la emisiune, mi-a trebuit 1 an de zile să-mi dau seama cât am fost de folosită, nu e o scuză, trebuia să fi plecat de mult. A contat mai mult bunăstarea copilului meu și a mea decât cariera.

Nu vreau să vorbesc din bucătărie, dar oricum a fost o suferință în ultimii ani și chestia aia mă întâlneam cu prietenii si toți ziceau: "Aaaa la mizeria aia?", așa era definită emisiunea, mizeria cu toți ăia. Da, am luat păduchi de 3 ori, asta e, toată redacția. Ne-a îmbolnăvit vulpița de COVID pe toți. Păduchi am luat de la invitați, erau copii amărâți și îi mai luam pe acasă și mna, dar mulți și producătoarea a luat, veneau oameni amărâți, însă veneau și oameni bolnavi și riscurile au fost destul de mari pentru noi, ca sănătate.

Cazurile sociale nu au fost fake, dar mai departe, nu știu. Noi aveam corul de sfinți, eu, Mitoșeru, avocatul și Bălan, noi 4 eram succesul până la urmă.

Cum s-a înțeles cu Simona Gherghe și Mirela Vaida

Cu Simona Gherghe aveam o relație corectă, nu aveam o prietenie, dar vorbim și acum, dacă este să ne felicităm pentru anumite evenimente. Simona este o tipă deșteaptă, o tipă citită, ea știe televiziune. Am lucrat puțin cu Mirela Vaida, nu am căzut într-o admirație față de ea. Profesional aveam lucruri în comun cu Simona, cu Vaida n-am nimic în comun, din păcate. Nu aveam același umor, nu era genul meu.", a explicat jurnalista Mara Bănică în podcastul lui Măruță.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience