Mama lui Robert Glinţă, supărată pe ministrul Eduard Novak: Obscur, total nepregătit

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Eduard Novak
Facebook Eduard Novak

Eduard Novak, ministrul Sportului, a supărat-o pe mama lui Robert Glinţă. 

”La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS în episodul acestei primiri la aeroport încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român!

Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit (profesional, uman, diplomatic și mediatic), nu merită decât ocolit - cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația neroadă etalată cu acest prilej", a spus Irina Angelica, mama lui Glință, după ceremonia de primire a înotătorilor români reveniţi de la Budapesta, conform Digisport.

David Popovici a revenit în România: Nu sunt obișnuit cu atât de multă atenție. Sunt tot eu, natural

Chestionat în legătură cu programul său competițional din acest an, Popovici a făcut referire în special la Campionatul European de Juniori de la Otopeni, care debutează la începutul lunii iulie.

"Abia aștept să concurez la Campionatele Europene de Juniori (de la Otopeni n.r.) și abia aștept să mă simt ca sportivii maghiari la campionatele mondiale, să simt cum e să concurez la mine acasă. Vreau ca tribuna să fie cât mai gălăgioasă, să ne ajute să intrăm cât mai bine în starea de concurs și sincer, abia aștept să ne strige numele și să ne simțim cu adevărat speciali.”

Tânărul înotător a făcut referire la felul în care percepe el efectele performanțelor sale, spunând printre altele că sportul românesc are nevoie de o resuscitare.

"Nu știu dacă sportul va avea o imagine mai bună, mai puternică la noi în țară, în urma acestor rezultate, dar pot să sper că valul pe care l-am creat acum și pe care continui să îl creez va aduce reacții pozitive și va ajuta sportul să progreseze în țara asta, pentru că are clar nevoie de o mică resuscitare. Abia aștept să văd cum am reușit să schimb acest sport și sportul în general în România. Și sper să fi inspirat cât mai mulți oameni. Nu numai să se apuce de vreun sport ci și să aibă o viață mai sănătoasă. Acesta este unul dintre obiectivele mele”, a spus David Popovici, potrivit Mediafax.

Vorbind în continuare despre aceste obiective ale sale, David Popovici a explicat care e filosofia care stă la baza pregătirii sale:

"Eu și cu echipa mea avem filosofia aceasta de a nu atinge niciodată perfectul, dar de a ne îndrepta cât mai mult spre el. Iar eu consider că e valabil în absolut orice domeniu. Atâta timp cât încerci în fiecare zi să devi cea mai bună versiune a ta, eventual vei reuși, chiar dacă asta nu înseamnă perfectul absolut.

Așa că ținta mea este să devin în fiecare zi o versiune mai bună decât a mea, și cred că asta e și o rețetă către o viață fericită.”

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel