Mălina Avasiloaie, dieta din sarcină: ”Am încercat să le păstrez ca înainte”. Cum se menține artista în formă

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram
Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie a dezvăluit cum arată meniul după care se ghidează în sarcină.

Mălina Avasiloaie este în al treilea trimestru de sarcină și, chiar dacă unele femei se luptă în această perioadă cu kilogramele în plus, vedeta și-a menținut forma fizică de invidiat. Aceasta spune că nu e un secret pentru această reușită, ci ea doar a încercat să-și mențină stilul de viață pe care-l avea și înainte de sarcină.

„Am încercat pe cât posibil să-mi păstrez obiceiurile pe care le aveam și înainte. Eu eram o fire care nu avea vicii sau care nu făcea excese, în ceea ce privește alimentația. Nu pot să spun nici că eram întru totul adepta unui stil de viață sănătos, dar, spre exemplu, mâncarea de tip fast food nu făcea parte nici înainte din meniul meu. Într-adevăr, pe timpul sarcinii sunt niște alimente care nu sunt recomandate, precum creveții, însă și în acest sens am considerat că e vorba despre un echilibru, nu m-am temut să gust din orice a fost pe masă, doar că nu trebuie să faci un exces. Același lucru m-a sfătuit și medicul meu, care mi-a spus să continui să am o viață normală, să fiu conștientă că în pântecul meu ia naștere un copil, și nu o creatură străină. Dacă mie îmi place ceva, atunci cu siguranță și lui îi place.”, a declarat Mălina Avasiloaie pentru Spectacola.

Mălina Avasiloaie nu a avut stările de rău, specifice unei gravide

„Eu n-am avut pofte, ba chiar în primele luni slăbisem puțin, pentru că nu aveam poftă de mâncare, așa s-a manifestat sarcina la început. Dacă s-ar fi putut în primul trimestru să dorm toată ziua era perfect, simțeam nevoia de odihnă continuă. În rest, mă consider o graviduță norocoasă, pentru că nu am știut ce sunt grețurile specifice sarcinii, nu am știut ce înseamnă poftă, insomnie și alte stări cu care se confruntă din păcate alte mămici. Bineînțeles că și implicarea soțului (n.r. Alin Gabor) a contribuit mult la starea mea de bine, pentru că am simțit în permanență că am un sprijin emoțional și că parcurgem împreună acest drum către necunoscut, pentru că da, trebuie să recunosc, nici în acest moment nu mă simt 100% pregătită de venirea bebelușului pe lume.”, a continuat artista. 

Câte kilograme în plus a luat artista

Chiar dacă este conștientă de schimbările fizice pe care sarcina le-a produs în corpul ei, artista spune că știe că-și va reveni rapid la forma fizică inițială, iar copilul merită orice sacrificiu.

„Deși mă mai despart doar câteva zile până îmi voi ține copilul în brațe, am încercat să îmbrățișez până și schimbările fizice și să mă bucur de toată această perioadă și sincer mă cuprinde un gând de melancolie când mă gândesc că n-o să mai simt mișcările lui în burtică, de care m-am atașat atât de mult. Până în momentul de față am luat 14 kilograme în greutate, dar nu mă sperie asta, pentru că sunt sigură că o să-mi revin rapid la forma inițială.”, a mai spus Mălina.

Soțul ei a sprijinit-o în această perioadă

„Cei apropiați știu că eu nu sunt cea mai activă persoană, când vine vorba de sport, dar în sarcină chiar am încercat pe cât posibil să mai ajung din când în când la sală, pentru că simțeam nevoia să fac mișcare. Aici recunosc, tot datorită lui Alin, care ajunge zilnic la sală, oricât ar fi de obosit. M-a motivat foarte mult pe acest plan și mi-a promis că și după venirea copilului pe lume va încerca să mă susțină în a aborda un stil de viață cât mai sănătos.”, a conchis viitoarea mămică.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel