Madonna reflectează asupra "experienței aproape de moarte" în timpul spectacolului din California

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Madonna a reflectat asupra "experienței sale aproape de moarte" în timpul celui mai recent concert al său.

În timpul concertului său de luni seară din Inglewood, California, regina muzicii pop a dezvăluit detalii despre infecția bacteriană pe care a contractat-o în iunie anul trecut și care a dus-o la terapie intensivă.

"În această vară am avut o surpriză", a spus artista în vârstă de 65 de ani în timpul spectacolului susținut la Kia Forum, în cadrul turneului său Celebration Tour. "Se numește o experiență aproape de moarte".

"A fost destul de înspăimântător - evident, nu am știut timp de patru zile pentru că am fost în comă indusă, dar când m-am trezit, primul cuvânt pe care l-am spus a fost "Nu"", și-a amintit Madonna. "Sunt destul de sigură că Dumnezeu îmi spunea: 'Vrei să vii cu noi? Vrei să vii cu mine, vrei să mergi pe aici?". Iar eu am spus: "Nu, nu!"".

Interpreta hitului Material Girl și-a exprimat apoi recunoștința față de medicul ei, despre care a dezvăluit că se afla în public în timpul spectacolului. Ea a explicat, de asemenea, că medicul a încurajat-o să petreacă timp la soare în timp ce se recupera.

"Mi-a fost atât de greu să merg de la casa mea până în curtea din spate și să stau la soare", și-a amintit ea. "Știu că pare o nebunie, dar a fost dificil".

"Nu știam când mă voi putea ridica din nou și când voi putea fi din nou eu însămi", a continuat cântăreața de la Like a Prayer. "A fost un lucru ciudat să nu mai simt în sfârșit că dețin controlul. Aceasta a fost lecția mea de a renunța la ea".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel