Madonna onorează cu emoție victimele de la clubul de noapte Pulse în timpul concertului din Miami

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna onorează cu emoție victimele de la clubul de noapte Pulse în timpul concertului din Miami/ Facebook
Madonna onorează cu emoție victimele de la clubul de noapte Pulse în timpul concertului din Miami/ Facebook

Madonna a devenit emoționată în timp ce a omagiat victimele împușcăturilor, din clubul de noapte Pulse, în timpul concertului său de marți din Miami, Florida.

Cântăreața a luat un moment în timpul opririi sale din Celebration Tour pentru a-i recunoaște pe cei afectați de tragedia în timpul căreia 49 de persoane au fost ucise și 53 au fost rănite într-un club de noapte gay din Orlando, în urmă cu șapte ani.

"Vreau să atrag atenția asupra acelui moment, pentru că în acele cluburile de noapte, muzica și dansul sunt ceea ce ne aduc împreună. Nu ar trebui să fie locuri sau lucruri pe care le facem care să ne aducă tristețe și tragedie și crimă și moarte și durere și suferință și traume, dar, din păcate, ființele umane sunt încă blocate într-un fel de rutină", a spus Madonna, potrivit imaginilor obținute de postul local WKMG News 6.

 Ea a ținut să îi strige pe unii dintre ei și le-a împărtășit poveștile.

Admițând că se simte "foarte emoționată", Madonna a continuat: "Treaba mea este să aduc oamenii împreună, să îi fac pe oameni să danseze, să îi fac fericiți, să nu îi judec. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Nu uitați de asta".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel