Madonna cere respingerea procesului intentat de spectatorii de la concert

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna cere respingerea procesului intentat de spectatorii de la concert
Madonna cere respingerea procesului intentat de spectatorii de la concert

Madonna a cerut respingerea unui proces înaintat de spectatorii de la concert.

Miercuri, echipa de avocați a Reginei muzicii pop a depus o moțiune de respingere a unui proces colectiv intentat de doi fani în ianuarie, după ce unul dintre concertele din cadrul turneului său Celebration Tour din New York a început cu câteva ore mai târziu decât era programat.

În procesul inițial, cei doi participanți la concert, Michael Fellows și Jonathan Hadden, au susținut că spectacolul, care a avut loc la Barclays Center din Brooklyn pe 13 decembrie, a început la ora 22:30, deși pe bilete scria că începe la ora 20:30.

Fellows și Hadden au susținut că întârzierea a fost un "exercițiu gratuit de publicitate falsă, de denaturare din neglijență și de practici comerciale neloiale și înșelătoare".

În moțiunea lor de respingere, avocații cântăreței Material Girl au insistat că o întârziere de două ore nu justifică un proces.

"Reclamanții speculează că posesorii de bilete care au părăsit localul după ora 1 dimineața ar fi putut avea probleme în a găsi o mașină care să îi ducă acasă sau ar fi trebuit să se trezească devreme a doua zi pentru a merge la muncă. Acesta nu este un prejudiciu cognoscibil", a declarat echipa juridică a Madonnei, relatează People.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel