Madonna a reflectat asupra "recuperării miraculoase" la un an după ce a fost aproape de moarte

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Madonna, Facebook
Sursa: Madonna, Facebook

Madonna reflectă asupra "recuperării miraculoase" la un an după ce a supraviețuit unei infecții bacteriene aproape fatale.

Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe Instagram, celebrând îmbunătățirea stării sale de sănătate în ultimul an.

"Acum un an, tocmai mă întorsesem acasă din spital după ce supraviețuisem unei boli care îmi amenința viața", a scris ea pe 4 iulie. "Abia puteam să stau în curtea mea, ținând în mână o lumânare. Mi-am revenit miraculos și am avut un an uimitor."

Ea a adăugat: "Îți mulțumesc, Doamne. Viața este frumoasă!"

În iunie anul trecut, managerul Madonnei, Guy Oseary, a dezvăluit că Regina muzicii pop, în vârstă de 65 de ani, era la terapie intensivă cu o "infecție bacteriană gravă".

"Starea ei de sănătate se îmbunătățește, cu toate acestea, ea este încă sub îngrijire medicală", a scris el. "Se așteaptă o recuperare completă."

Boala a forțat amânarea turneului său Celebration World Tour până când va fi suficient de recuperată pentru a urca pe scenă. În timpul unui spectacol susținut în decembrie anul trecut la New York, Madonna a dezvăluit publicului că a fost "în comă indusă timp de 48 de ore" la începutul acelui an.

Ea a continuat: "Sunt câteva persoane foarte importante în această seară în sală care au fost cu mine la spital. Există o femeie foarte importantă care m-a târât la spital, pe care nici nu mi-o amintesc; am leșinat pe podeaua băii mele și m-am trezit la terapie intensivă. Ea mi-a salvat viața".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel