Macaulay Culkin și Brenda Song sunt părinți pentru a-2a oară

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Macaulay Culkin și Brenda Song sunt părinți pentru a-2a oară
Macaulay Culkin și Brenda Song sunt părinți pentru a-2a oară

A fost ziua părinților pentru Macaulay Culkin și Brenda Song, de data aceasta în calitate de tată și mamă a doi copii.

Fostul absolvent de Home Alone și vedeta Suite Life au fost văzuți plimbându-se împreună în Los Angeles pe 25 aprilie, la mai bine de o lună după ce E! News a confirmat că cei doi logodiți și-au întâmpinat cel de-al doilea fiu. Pentru ieșirea lor, Macaulay, în vârstă de 42 de ani, a purtat o cămașă cu nasturi albaștri, pantaloni negri și adidași negri, în timp ce Brenda, în vârstă de 35 de ani, a purtat un tricou alb și roșu, blugi albaștri evazați și adidași albi.

Fratele lui Macaulay, Kieran Culkin, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre nepotul său luna trecută, în timp ce discuta despre posibilitatea de a avea proprii copii ai lui și ai soției sale Jazz Charton, fiica Kinsey Sioux, în vârstă de 3 ani, și fiul Wilder Wolf, în vârstă de 20 de luni, împreună cu cei ai fratelui său.

"Ei bine, verii locuiesc în Los Angeles, noi locuim în New York", a declarat actorul din Succession pentru Access Hollywood la premiera sezonului patru al serialului HBO, pe 20 martie. "Am un copil de un an și unul de trei ani și, la cât de ocupat sunt, pur și simplu nu pot să mă urc în avion și să plec."

Kieran a adăugat: "Nu am întâlnit încă nepotul numărul doi și nici ei nu l-au întâlnit pe numărul doi al meu, pentru că nu am reușit să ne dăm seama de asta."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel