Luna Nouă în Scorpion. Daniela Simulescu, avertisment: Viaţa nu e o poveste Disney

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Pixabay
Pixabay

Daniela Simulescu, redactor şef AstroSens şi astrolog DC NEWS, a explicat ce presupune Luna Nouă în Scorpion, care a început pe 4 noiembrie. 

"Paleta de emoţii prin care vom trece zilele acestea este copleşitoare. Dacă nu avem un tipar de ataşament sănătos, dacă nu avem un interior vindecat, dacă nu avem nişte direcţii sufleteşti, ne va fi foarte greu. Vom fi ca oamenii care trebuie să rămână câteva zile singuri şi îşi dau seama că au multe frici, multe probleme şi cu câte se confruntă.

Asta face momentul ăsta. Îţi dai seama că ai tot avut probleme şi că trebuie să faci ceva cu ele: citeşti o carte, te uiţi la un film, te duci la terapie, vorbeşti cu nişte prieteni. Rămânem cu speranţa sau mergem spre încredere? Rămânem resemnaţi sau mergem înainte, să vedem ce se întâmplă cu viaţa noastră? Dacă vă puneţi intenţii, puneţi-vă intenţii să scăpaţi de dureri. Nu să le alungaţi, ci să le gestionaţi mai bine. Viaţa nu e o poveste! Naşterea e o traumă, iar pe măsură ce creşteţi apar probleme amoroase, la serviciu, etc. Dar ce putem face? Să rămâneţi în viaţa grea? Sau vreţi să fie mai bine? Asta spune Luna nouă în Scorpion!", a declarat Daniela Simulescu, redactor şef Astrosens. 

În fiecare lună, Universul ne dă un mic cadou - unul atât de mic încât poate fi ușor ratat, deoarece este în mare parte invizibil pe Pământ şi ne putem bucura de aceste daruri 'ascunse' timp de câteva ore. Acest cadou minunat este, desigur, Luna Nouă și se întâmplă la fiecare 28-30 de zile.

În termeni astrologici, Luna Nouă este una dintre fazele lunii - în mod specific, cea în care se aliniază Luna și Soarele. Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu sine o serie de noi începuturi. Acest lucru face ca Lunile Noi să se simtă ca un moment deosebit, ideal pentru auto-reflecție, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor.

Citește și: Andreea Marin, pregătiri pentru iarnă. Rețeta pe care a luat-o de la tatăl ei

Destul de interesant, majoritatea oamenilor sunt aliniați inconștient cu această energie, tinzând să creeze noi obiceiuri, să înceapă proiecte noi și să inițieze schimbări de viață în același timp cu luna nouă. Asta e bine. Ce este și mai bine este că îmbrățișarea conștientă a energiei proaspete a lunii noi ne poate permite să propulsăm aceste tranziții și mai departe.

Iată o listă cu lucrurile care ne vor ajuta în timpul Lunii Noi, dar şi lucruri de evitat în această perioadă. Foloseşte acest articol ca un ghid pentru a putea beneficia de fiecare Lună Nouă în toată gloria sa energetică - o resursă de care poţi beneficia la fiecare 28-30 de zile de acum înainte.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel