Loredana, noi poze de INFARCT! Şi-a dat pe spate fanii cu aceste imagini

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Loredana - Facebook
Loredana - Facebook

Artista ştie cum să-şi ţină aproape fanii, pe reţelele sociale. 

Loredana Groza a publicat pe pagina sa de Facebook un set de fotografii de infarct. Cu un decolteul extrem de generos, Loredana s-a fotografiat în exterior, sub razele timide ale soarelui. 

"Stay in this moment. No one says this enough", a scris Loredana. 

 

Citeşte şi: Loredana, cu posteriorul la vedere pe Internet, la 51 de ani. "Oribilă și deformată / Mă rog la Dumnezeu să îți deschidă mintea"

 

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă a negat aceste informații în repetate rânduri. 

Cu toate acestea, televizorul o cam dă de gol pe cântăreața care susține că "a avut noroc de la natură că s-a născut cu dotările de rigoare", iar imaginea ei între realitate și ecran este mult diferită la fiecare apariție.

Dacă în imaginile pe care le publică pe rețele de socializare arată perfect și vrea să pară cu 30 de ani mai tânără, cu o piele întinsă și o siluetă de invidiat, ridurile și anii ies în evidență pe chipul ei atunci când apare pe micile ecrane, în emisiunile la care participă sau pe care le jurizează.

În ciuda criticilor primite din partea fanilor, Loredana nu se oprește și publică tot mai multe imagini provocatoare. 

Recent, aflată în Dubai, în Abu Dhabi, Lori a publicat un videoclip în costum de baie, însă accentul l-a pus pe posteriorul său, conturat de costum și de pantofii cu toc înalt.

Probabil sătulă de comentariile răutăcioase, Loredana și-a oprit comentariile la videoclipul postat.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel