Lizzo clarifică faptul că nu renunță la muzică

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Lizzo
Lizzo

Lizzo a precizat că nu renunță la a mai face muzică după o postare disperată pe Instagram.

Cântăreața About Damn Time a postat un video explicativ pe Instagram-ul ei pentru a clarifica orice confuzie creată de o postare recentă în care spusese: "Renunț".

În timp ce mulți au interpretat postarea ei anterioară ca însemnând că părăsește industria muzicală, Lizzo, în vârstă de 35 de ani, a spus că pur și simplu nu-i mai pasă de criticile publicului.

"Am vrut să fac acest videoclip pentru că trebuie să clarific atunci când spun "renunț", mă refer la faptul că am renunțat să mai acord atenție oricărei energii negative", a explicat ea în noul videoclip.

"Ceea ce nu am de gând să renunț este bucuria vieții mele, care este să fac muzică și să mă conectez cu oamenii. Și știu că nu sunt singură. În niciun caz nu sunt singura persoană care se confruntă cu acea voce negativă care este mai puternică decât cea pozitivă."

Ea a continuat declarând că vrea să îi inspire și pe alții să ignore feedback-ul negativ.

"Dacă pot oferi unei singure persoane inspirația sau motivația de a se apăra și de a spune că nu mai lasă să câștige oamenii negativi, comentariile negative, atunci am făcut mai mult decât aș fi putut spera. Voi continua să merg înainte și să fiu eu însămi", a spus Lizzo.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel