Lista agenților FSB din Europa. Ucraina a publicat NUMELE a 620 de spioni RUȘI, în serviciul fostului KGB

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie

Ministerul Apărării din Ucraina susține că are lista.

Direcția Principală de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării a publicat o listă cu ceea ce susține că ar fi numele ofițerilor ruși care lucrează pentru serviciul de spionaj al Federației Ruse și își desfășoară activitatea în țările europene.

Pe listă se regăsesc 620 de ofițeri FSB.

În lista furnizată de Serviciul de informații ucrainean, în dreptul fiecărei persoane sunt trecute informații precum: locul de muncă, adresa, numărul actului de identitate, data nașterii, numere de telefon, numerele de înmatriculare ale mașinilor cu care se deplasează etc.

S-ar părea că lista publicată de Serviciul ucrainean nu include niciun nume al vreunui diplomat din Ambasada Rusiei la București sau a Consulatului Rusie de la Constanța.

Lista completă a spionilor poate fi văzută pe site-ul Direcției de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării.

LISTA cu SOLDAȚII ruși care au invadat Ucraina

La câteva zile de la începerea invaziei, autoritățile ucrainene au publicat o listă cu numele militarilor ruși care erau implicați în invazia Ucrainei.

Informațiile privesc datele personale ale trupelor care sunt implicate în invadarea Ucrainei de către Forțele Armate Ruse.

”Datele personale ale a 120.000 de orci care luptă împotriva Ucrainei! Distribuiți și utilizați. Sursa este de încredere”, se arată în comunicatul Centrului pentru Strategii de Apărare, un ONG ucrainean.

Listele publicate includ numele, gradul, locul de serviciu, adresa de înregistrare și datele pașapoartelor.

Citește mai departe AICI

De ce Rusia a BOMBARDAT Kievul exact la ora 4 DIMINEAȚA

”Pe 22 iunie, exact la ora patru, Kievul a fost bombardat – ni s-a spus că războiul a început ”, este începutul unui cântec sovietic, scris în iunie 1941, care povestește despre invazia nazistă a Ucrainei sovietice.

Vladimir Putin a repetat același lucru, la patru dimineața, odată cu începutul invaziei Ucrainei.

Deși, potrivit documentelor istorice, bombardamentul Kievului din 1941 a avut loc în jurul orei 5-6 dimineața, legendarul cântec spune cum, ”exact la ora 4”, avioanele germane au atacat aeroporturi, gări și instalații militare.

Cântecul ”Pe 22 iunie, exact la ora patru” a fost scris de Boris Kovinjev pe muzica compusă de compozitorului polonez  Jerzy Petersburski ”Blue Batista” (Blekitna chusteczka ).

În februarie 2022, la 81 de ani de la bombardamentul german asupra Ucrainei, primele rachete rusești au căzut asupra Kievului între orele 4 și 5 dimineața, aducând aminte de vremurile celui de-al Doilea Război Mondial.

Chiar și Volodimir Zelenski a remarcat macabra asemănare dintre prima zi de bombardamente ale invaziei rusești cu atacul naziștilor din 1941.

”Explozii groaznice au fost la orele dimineții deasupra Kievului, bombardând și lovind locuințe. Toate acestea ne reamintesc de primul bombardament al capitalei noastre, care a avut loc în 1941”, spunea Zelenski, pe 25 februarie, a doua zi după începutul invaziei rusești

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel