"Like a virgin" face senzație pe TikTok. Madonna așa cum n-ați mai văzut-o

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
"Like a virgin" face senzație pe TikTok. Madonna așa cum n-ați mai văzut-o
"Like a virgin" face senzație pe TikTok. Madonna așa cum n-ați mai văzut-o

Aparițiile pe care le are Madonna nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Lipsită de inhibiții atât la evenimente, apariții TV, dar și în social media, starul pop nu ratează nicio ocazie de a se afișa cât mai dezbrăcată. 

 

Asta s-a întâmplat și de curând, atunci când Madonna a postat, pe contul său de Tiktok, un video cel puțin interesant. 

Deși a trecut demult chiar și de vârsta a doua, Madonna continuă să se afișeze ca în tinerețe. Ajunsă la 65 de ani, „regina pop” scandalizează cu apariții care mai de care mai controversate. Cea mai recentă dintre acestea o înfățișează într-un sutien, cu un decolteu imens, care îi strangulează, la propriu, bustul generos. 

@madonna♬ L$d - Luclover

 

Citește și: Un nou mormânt regal, descoperit în oraşul Luxor, supranumit Teba faraonilor

Un nou mormânt regal a fost descoperit în oraşul Luxor, supranumit Teba faraonilor.

Un nou mormânt antic, aparţinând probabil unei soţii regale din cea de-a 18-a dinastie egipteană, din care au făcut parte Akhenaton şi Tutankhamon în urmă cu aproape 3.500 de ani, a fost descoperit recent în oraşul Luxor, supranumit Teba faraonilor, au anunţat autorităţile din Egipt, transmite Agerpres, citând AFP.

Mormântul regal a fost descoperit de cercetători egipteni şi britanici pe malul vestic al Nilului, unde se află celebra "Vale a regilor", iar săpăturile arheologice sunt încă în curs de desfăşurare, a declarat Mostafa Waziri, directorului Departamentului de Antichităţi Egiptene, într-un comunicat.

Însă "primele elemente descoperite până acum în interiorul mormântului par să indice deja că acesta datează din timpul celei de-a 18-a dinastii", considerată apogeul şi perioada cea mai prosperă a Egiptului Antic, a adăugat el.

Cui aparține mormântul

Piers Litherland, profesor la Universitatea Cambridge şi coordonatorul echipei britanice de arheologi care participă la această misiune, a spus că "mormântul este cel al unei soţii regale sau al unei prinţese din linia ierarhică a faraonilor Tutmes, din care foarte puţine au fost dezgropate până acum".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel