Lewandowski, replică surpriză pentru Messi, după ce a aflat cu cine a votat argentinianul

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Robert Lewandowski a comentat pe twitter, pentru Bayern & Germania, despre faptul că Lionel Messi nu l-a inclus pe polonez între primele trei alegeri din sondajul FIFA The Best.

Atacantul lui Bayern Munchen a fost desemnat drept cel mai bun jucător din 2021, în sondajul organizat de FIFA. Polonezul a câștigat, depășindu-i ca număr de voturi pe Leo Messi și Mohamed Salah.

”King Lewy” a vorbit despre topul lui Messi, care nu l-a inclus și pe jucătorul polonez.

"Când asculți ce a spus la (ceremonia n.r.) Balonul de Aur, au fost cuvinte frumoase și a fost foarte drăguț din partea lui. În ceea ce privește votul său, trebuie să-l întrebi pe el. A fost decizia lui și trebuie respectat acest lucru. Nu cred că e cazul să fiu supărat pe el", a spus Robert.

În opinia lui Messi cei mai buni din lume au fost coechipierii săi de la PSG, Neymar și Kilian Mbappe, în timp ce pe locul la situat pe jucătorul lui Real Madrid, Karim Benzema.

De cealaltă parte, polonezul s-a asigurat și el că nu îi dă un vot lui Messi și l-a ales pe primul loc în lista sa pe Jorginho de la Chelsea, urmat fiind de Messi și Cristiano Ronaldo.

Citește și: Cazul Djokovic, o conspirație? CTP: ”Aiureli din zona crepusculară a internetului îl fac să refuze vaccinarea” / Sârbul are o avere de sute de milioane de dolari

La ceremonia din 17 ianuarie, portughezul Cristiano Ronaldo a primit premiul "FIFA Special Award", pentru cele mai multe goluri înscrise în istoria fotbalului internațional.

Lewandowski a spus și despre momentele mai puțin plăcute de după decernarea Balonului de Aur, când a pierdut în fața lui Mesi:

"Fiecare gală de premiere are reguli diferite. Pentru mine este întotdeauna mai important când jucătorii și antrenorii aleg. Pentru mine asta valorează mai mult decât atunci când nu există jucători și antrenori (care să hotărască câștigătorul n.r.)", a mai adăugat Lewa.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1483416791992999940

Despre un eventual cuplu de atac împreună cu Haaland:

"Dacă ne-am antrena împreună o săptămână-două, aș putea spune mai multe despre asta. El e un alt tip de jucător (...) Sunt fericit că joacă în Bundesliga și arată meci de meci cât de bun este", a declarat Lewandowski

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel