Legenda WWE Hulk Hogan se însoară pentru a treia oară

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Hulk Hogan
Hulk Hogan

Legenda WWE, în vârstă de 69 de ani, a anunțat că s-a logodit cu iubita sa Sky Daily, în vârstă de 45 de ani, la nunta celui mai bun prieten al acesteia.

Hogan a dezvăluit că este gata să se căsătorească cu Daily după ce i-a făcut cadou acesteia un inel cu diamant, în timpul cinei, cu trei zile în urmă.

"A fost suficient de nebună încât să spună da” a glumit Hulk Hogan, al cărui nume real este Terry Gene Bollea. Acesta le-a mulțumit miresei și mirelui pentru că au jucat rolul de pețitori și l-au reunit cu Daily după ce, cei doi, s-au întâlnit la o petrecere în urmă cu un an.

Vorbind pentru TMZ, Hogan a recunoscut că a avut emoții înainte de a o cere în căsătorie pe Daily într-un restaurant din Tampa, Florida, săptămâna trecută. Fostul luptător a declarat pentru presă că cei trei copii ai lui Daily îi sunt foarte dragi.

Aceasta va fi a treia căsătorie a lui Hogan, după ce prima, cu Linda Hogan, s-a destrămat în 2009, după ce cei doi s-au căsătorit în 1983. Hogan are doi copii, fata sa, Brooke, în vârstă de 35 de ani, și băiatul Nick, în vârstă de 32 de ani, împreună cu fosta Linda.

Recent, Hogan a divorțat de Jennifer McDaniel, cu care a fost căsătorit din 2010 până în 2021.

La rândul ei, Daily este divorțată și împarte trei copii cu fostul ei soț.

Divorțul lui Hogan de McDaniel a fost unul dificil, el anunțând în februarie 2022 că cei doi s-au despărțit din cauza fanilor. De fapt, el le-a dat de înțeles fanilor că era deja într-o altă relație, cu Daily, la acea vreme, prin intermediu postărilor de pe Facebook.

La începutul acestui an, fostul luptător a stârnit îngrijorări legate de sănătate în rândul fanilor după ce colegul său, Kurt Angle a afirmat că Hogan i-a spus că suferă de paralizie.

În cadrul emisiunii "The Kurt Angle Show" din ianuarie, fostul campion olimpic a declarat că Hogan se bazează acum pe ajutorul unui baston pentru a se deplasa.

"Hogan s-a operat din nou la spate", a afirmat acesta. "Nu-și poate simți partea inferioară a corpului. Așa că se folosește de bastonul lui pentru a se plimba. Am crezut că folosește bastonul pentru că îl doare spatele. Nu are nicio durere. Nu simte nimic."

Citește și: Hulk Hogan se simte bine și NU este paralizat în urma operației la spate 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel